hormon testi yaptırdım normal çıktı. lazer epilasyona gittim azalma oldu ama tamamen bitmedi. tüylerimi alıyorum 1 hafta geçmeden hemen çıkıyor. pürüzsüz gezemiyorum.
çıkmaması ya da uzun süre çıkmaması için ne yapabilirim
çıkmaması ya da uzun süre çıkmaması için ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstanbul/Ataşehir'de Dilan Polat (Epilasyon yeri) var, tavsiye ediyorum. Azalma olmaz, kesin sonuç alırsın.
hiç bir lazer epilasyon kesin sonuç vermiyor orası nasıl verebiliyor ki
Erkek/Kadın birçok arkadaşıma tavsiye ettim hepsi memnun... Kesin sonuç vermese yürütemezdi emin ol...
Lazeri niye bitirmedin lazere gidersen ve bırakırsan tekrar eakibyollarla tüyleri alırsan yine eski haline döner
ince tüylerimin olduğu bölgelerde koyulaşma ve gürleşme oldu. daha fazla gitmek istemedim
ayni dert bendede var 2 güne uzuyor
Parmak ölçümü yapıldı mı
@PsikolojiTedavi o ne
burda anlat
Yaz istersen
yazma amacı başka
yok yazmam burda anlatsin cok biliyosa
aynen öyle
kac seans gittin lazere bende basladim
Bunu neye göre söylüyorsun
12 seans gittim. ama çok dikkatli ol benim tüylenme olmayan bölgelerimde tüylerim çıkmaya başladı. özellikle bel ve göbekte ince tiylerim vardı onlar koyulaştı ve çoğaldı
ben sadece yüz için gidiyorum. ama mesela yaptirdiktan 2 3 hafta sonra cikmaya basliyor. cok psikolojim bozuk... benim zaten gobegimde falan tuyler var ama onlar icin gitmicem. ordakiler bitmez diyolar
aksine kalın ve koyu renkli tüylerde daha etkiliymiş ben bir tek bıyıkta olumlu sonuç alamadım. ben lazere gttim kalan tüylerimi ağda ya da epilasyon aletiyle alıyorum kökünde aldığı halde 1 hafta geçmeden yine çıkıyor benimde morelimi çok bouzyor
bıyıktan bıktım valla 3 güne uzuyor ne yapicam bilmiyorum
acaba bitkisel şeyler mi denesek çözüm olur mu ki
ben pek sanmiyorum canim bizim ailede herkes bu durumda genetik bir sey ve suana kadar kurtulan gormedim
keşke kılsız tüysüz olsak dediğim gibi belki de aktar ürünleri de denememiz lazım
lazere devam et tamamlamazsan bir işe yaramaz
Parmak ölçümü yapıldı mı
hayır yapılmadı o nedir
Yaz anlatayım
lazere devam et
lazerde tüy kıl olmayan bölgelerimde kıllanma yaptı belimde göbeğimde simsiyah tüyler çıktı
bazen ters tepkı yapıyor ama kılların azalması lazımdı yapılan bılgede
azalma var yine de ama orada çıkmayan tüyler başka bölgelerde oluştu.
ve olan tüylerimi aldıktan sonra hemen geri çıkıyolar
bence konus canım lazer yapan yerle
2 sene oldu neredeyse gitmeyeli söyledim pek sallamadılar. şimdi olsa hakkımı arardım
2 sene olduysa az da cıkması normal lazerın
çıkmasından yana şikayetim yok ama aldığım tüylerin 1 hafta geçmeden hemen çıkması morelimi bozuyor. arkadaşım 1 ay oldu alalı hala temizim diyor ama benim 1 hafta geçmeden çıkıyor
ama cnaım 2 yıl gecmıs
tamam da tüylerin bu kadar hızlı uzaması normal mi
özelden yazrmsın
ayni benim ablamda bi kere aliyo sonra 2 ay sonra cikiyo. ben bi alsam 2 3 güne uzuyor
@birvrmsbirykms855 hormonlarla ilgili olduğunu düşünmüştüm ben ama hormon testim normal çıktı
Kalçanda var mı