erkek arkadaşımın evinde otururken daha rahat olmak icin ondan bi esofman istedim o da bana bi esofman verdi odasında giyinirken odaya girdi bacaklarıma ağda yapmamıştım bacaklarımın o halini gördü o günden beri tensel bi yakınlık yaşamadık. soğumuş mudur benden bu yüzden çok utanıyorum onunla görüşmeyi reddediyorum günlerdir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKıllarını gördüğü için soğuyorsa bırak soğusun. Herkes yolunmuş tavuk gibi gezmiyor ki, kimi zaman vakit olmuyor ya da beklemek zorunda kalıyorsun. Nasip olurda evlenirseniz eğer, hamile olduğun zamanlarda da bu şekilde olabilir veya rahatsızlandın diyelim. Basit bir kıl yüzünden böyle davranacaksa zaten en başından sal gitsin.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onunla yakınlaşma yaşarken vücudunun ağdalı olmasına özen gösteriyorsan bu halini gördüğü gibi soğuması saçma olur. Tüy bu, ister istemez çıkıyor. Belirginleşmediği sürece zaten alamıyorsun. Genel olarak temiz biriysen bunu kafana takma. O da takmasın.
10 Yorumla
+1 yılBiz kızlar erkeklerin en iğrenç hallerini görsek bile soğumuyoruz 2 3 tüy için bunu yapıyosa sevmiyodur uzaklaş
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben onu çok seviyorum
Sevgi bağı ile bağlıysa soğumaması gerekir. Yok, farklı amaçlar güdüyorsa ve objeleştirmişse seni soğuması normaldir.
Kıl kadında da erkekte de vardır. BU yaratılıştan gelen bir durum gençler. Dolayısıyla kimsenin kendi tercihi değil. Bu tip konularda insanları kıllı, kılsız vs. yargılamak çok büyük haksızlık.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
57Cevap
Bunun için soğuyorsa zaten hiç ısınmamış ki hesabı bir durum.
90 YorumlaEvet kadinlarin killari yoktur, her zaman her daim kilsiz olmalari gerekir cünkü kadindir.
Senin de ihtiyacin var kafandaki düsüncelerde degisiklik yapmana. Her insan gibi olabilecek bir durum, senden bundan ötürü soguyorsa birak sogusun gitsin. Eger onyargili biriyse kafasindaki onyargilarini kirmasinda ilk adimi atmissindir:p00 YorumlaMuhtemelen pasaklı olduğunu düşünmüştür 🤣🤣🤣 Ya kimse her zaman kıllarını almaz ama erkek arkadaşına giderken de alırsın hani. Bence kuaföre gittim tüm tüylerimden kurtuldum oh be pamuk gibiyimm diyebilirsin🤣🤣 Sana yaklaşmaktan korkmaz böylelikle
30 YorumlaHerkesin bir kusuru olur önemli olan kusurları ile sevmek sevilmek. Zaten seviyorsa kusurlarını görmez
60 Yorumla
+1 yılSevgi böyle bir şey için soğunulacak birşey değil lakin insan sevgilisinin yanına bakımsız gider mi? Neden bakımını yapmadan böyle birşey yaptın anlam veremedim
40 Yorumla
+1 yılBenim annem görmez kılımı tüyümü.. Bakımlı olmak zor değil yaa. Önce kendin için her an bakımlı ol. O zor geliyorsa sevgilinle olduğun zamanlar dikkatli ol en azından. Bi seferlik bişey olmaz. Bundan sonra dikkat et..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden konu kadınlar olunca tüysüz olması gerektiğini düşünüyor bu milletimiz tamam kişisel bakım önemli fakat bir erkek kıllı bacaklarıyla şort giyip gezebiliyor ve bu hiç önemsenmiyor aynısını bir kadın yapsa tepkileri ne olur acaba. Utanma görüş her zaman hazırlıklı olamıyoruz malesef normal bir durum bu.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama erkek arkadaşına giderken de kıllı gidilmez ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKol kılı olsaydı ilk buluşmadan sonra İkinci buluşma olmaz benim için evet belki bazı insanlar için sorun olmayabilir ama kendine yaptığı bakım bana verdiği değeri gösterir. Senin durumuna gelince bence her insan günlük kişisel bakımını yapmalı ben lazere gidiyorsam o da gidebilir. Benim evime kadar gelecekse yani bir zahmet kişisel bakımını yapısında gelsin.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle utanmamalısın, ilişkinin başlarıysa böyle hissetmen gayet doğal bunu konuşarak halledebilirsin, espri yaparak durumu yumuşatabilirsin, kendini rahatlatabilirsin. Ağda yapıp da ona bak aldım kanıtlamasına geçme çok saçma, sevgi böyle bir şey değil, en kötü en pasaklı halinle bile kabulleniyor. Utanma en yakın zamanda buluş eğlenmene bak, arada ağda esprisi yap ki seninde insan olduğunu ve kılın olabileceğini kavrasın.
30 Yorumla
+1 yılsenden kıllarını gördü diye soguyorsa sogusun, bu kadar takılma. soguyacak olan erkekler de kıllarını alsın bi zahmet
21 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden soguyorsa gercekten iliskimize yazık demektir bence :( ama ben onu cok seviyorum
Eğer sadece kıllarından dolayı senin yüreğinden kalbinden sevginden güzelliğinden uzaklaşıp soğumuşsa. Demekki sevgisi bir kıla yenik düşecek kadar zayıf mış. O yüzden bence sen böyle birine sittiri çekmelisin
00 YorumlaYa tabiki bizim toplumun kültüründe erkek kıllı olsada sorun olmaz ama kadının kıllı olması hoş bir görüntü değil , Gözümüz hep öyle misler gibi kılsız vücut görmeye alışmış o nedenle ben hoşlanmam kıllı gördüğümde
00 YorumlaSeven herseye ktlanabilir neden sorun ediyorsunuz ki
10 Yorumlaben sorun yapmazdım açıkçası insanız yani doğal bir durum ama sevgilini bilemem sonuçta onu en iyi sen tanırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılbunun üzerine yazıştık bana yazmaya devam etti buluştuysak da yüzüne bile bakamadım ben mi utançtan kafamda kuruyorum acaba yine de sanki artık bana uzakmış gibi geliyor
+1 yılyaşamıştır tabiki senin de erkek arkadaşın var madem niye ağda falan yapmıyorsun :D
43 Yorumla- +1 yıl
Bence bu tarz şeyler ihmal edilmemeli. Benim erkek arkadaşım olmadığı halde çok dikkat ettiğim konulardan biridir. Herkes dikkat etmeli ki bu tarz durumlar yaşanmasın :)
- +1 yıl
Ağda zorunluluk diye birşey demedim zaten kız ağda yaptığını kendisi söyledi?
+1 yılKız bacağı neyi bırakın dünya gittiyo sen ondan haber ver... 😁😁😁
40 Yorumlaeğer bu yüzden soğuyacaksa s*ktir et soğusun.
evet bakımlı olmak güzel bir şey fakat sırf tüy alma zamanını çeçirdin diye soğuyacak erkek bırak soğusun.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 603 cevap paylaştı. Valla hayatının hatası olmuş :))) Tiksinmiş olabilme ihtimali çok yüksek. Bizlere hep sütun gibi bacaklar gösterirseniz, kıllı olduğunu görünce elbette ki o arkadaş da Mavi Ekran vermiş :))
00 Yorumlayarın o ağda olur gelir merak etme :D
Bir gün kızlarla cafe ye gittik sohbet muahbbet amaçı kızın birisi bir bıyık koymuş saygımdan keçi sakalımı kesmiştim :D00 Yorumla
+1 yılIki kıl tüy gördü diye de soğuyacaksa. Kadınlar ne yapsın?
30 Yorumla
+1 yılKıl varsa nolmuş yani kanka her insanda çıkan doğal birsey utanilacak birsey yok ne sorular gördüm ohooo bundan utanma bende görüyor biyiklari kapisturuyoruz bazen unuttugumda kiminki daha pala diye kspwlqp1l1palzzoslddd
10 Yorumla
+1 yılboşver bacım kıl herkeste var ne var bunda mükemmel olmak zorunda mıyız sürekli bi salın yaa seven insan soğumaz
10 Yorumla
+1 yılpeki o davar niye sen üstünü değiştirirken odaya girdi asıl sorulması gereken bu bence
20 YorumlaEğer kılların çok koyu renk değilse uzaktan fark etmemiştir bence bunu kafana takma buluş zaten rahatsız olduysa belli eder utanılacak bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılsen kuruntu yapmışsın tabii ki almaz isen uzayacak pürüzsüz bir cilt yap ve biraz baştan çıkarıcı hareket yeniden ses getirir sen öz güvenini kaybetme
00 Yorumlayahu kardeşim kimin umrunda senin kılların herkesin kılları vardır. kimse buna takmaz bence ondan kaçmayı bırak
00 YorumlaHerkes natürel takılsaydı sorun olmazdı. Sende sorun yok, bazıları çıtayı yükseltiyor.
10 Yorumla
+1 yılBırak soğursa soğusun kendileri çok temiz ya sanki.
10 Yorumla
+1 yılhemen epilasyon ya da agda yap tekrar goster ki aradaki farki anlasin 😀
10 Yorumla
+1 yılKnka erkek arkadaşında yazmıs sevgilimin kıllı bacaklarini gördüm diyor
00 Yorumla
+1 yılSoğumamıştır da sen dikkatli ol bir dahaki sefere 😃
00 Yorumlaçok mu kıllıydı ki erkek bacağı gibi de değildir heralde
00 YorumlaŞimdi belli etmez ama ilerde midesi bulanmaya başlar ve kılsız bacaklı kızlara bakar. Bi bendekine bide baskasının sevgilisine bak be der
00 YorumlaSende bı agdaya git temizlen puslen sonra bı fantezi kostum seç, sevgilinin evine git ve güzel bir oral ile kendini affettir..
00 Yorumla
+1 yılKadın kıllı olmaz hem erkek arkadaşının evinde ne işin var senin ki odasında giyiniyosun
00 YorumlaBu senin kuruntun
Toparla kendini uzak durma utanma yani00 Yorumla
+1 yılBu seferde kıllarını al ve evde şort giy anlasın ki bskimlisin ve agda için uzatmissin ama sana tavsiyem lazer hem uzatma derdin olmaz
312 Yorumla
Soran+1 yıllazere gidicem dusunuyorum ama pandemi yuzunden evden dısarı cıkamadım...
- +1 yıl
Ağda bazı bölgelerde karar ma yapıyormuş doğru mu
Soran+1 yılağdadan sonra güneşe çıkarsan kararma yapıyo evet
- +1 yıl
Bacaklar falan bronz duruyor da özel bölgede karartı hoş olmaz pek sanki
- +1 yıl
Ağda yapıyordum vücudumu begenemiyordum çünkü hemen yine kök leri çıkıyordu lazerden sonra güven geldi ağda gibi kararma da yapmıyor ben şimdide lazere gidiyorum hijyene dikkat ediyorlar
- +1 yıl
Tüm vücut ne kdar peki?
- +1 yıl
200tl esinemi düşünüyorsun
- +1 yıl
Ya biz konuştuk aslında ücreti falan ödedim ben 2300 lira ama pandemi girdi araya kaldı öyle
- +1 yıl
Full paket yapmışsınız siz ben pandemi sürecinde de gidiyorum sorun olmuyor
- +1 yıl
Bekar olmama rağmen giriyorum çünkü kendimi rahatsız hissetmemek icin
- +1 yıl
Aşırı hijyenik ve sağlıklı bi ortam ama insan yinede çekiniyor
- +1 yıl
nişanlınla sorunu hallettin mi sen
+1 yılAdamin yerinde olsam bende soğurum, kadın da kıl olmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen insan değil misin kıllı gezemez misin illaki sinek kaydı mı olman gerekiyor kıl sanki erkeklere özgü bi şey ayrıl direkt
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO önce kendi kıllı haline dönüp baksın. Bu mu dert yani 😅
21 Yorumla- +1 yıl
ama kadin bakimli olmali
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız ben kocamdan bile utanıyorum sürekli her yerimi alıp duruyorum temiz olmak lazım yani iğrenç
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk mabedimizi bir an da halı saha soyunma odasına çevirdin nasıl yakınlaşayım :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam soğurum. Ama tiksindiğim için değil benim yanıma bakımsız geldiği için. Demek ki fazla değer vermiyorsun sevgiline
00 YorumlaEğer aklı bı nebze çalışan biriyse soğumaya gerek olmadığının farkındadır. Böyle normal bir durumdan hele ki kendisi de kıllıyken Soğucak biriyse bence senin ondan soğuman daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılBen olsam galiba soğurdum. Yani normalize şartlarda düşünmek gerek ama bu konuda düşünemiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
@nehirsw hayır saçma değilim. Sözde ermeni soykırımını 26 ülkenin kabul edip türkiyenin kabul etmemesi gibi , bu konudaki fikrimin saçma olduğunu da ben kabul etmiyorum.
Erkek arkadaşının yanına neden bakımsız gittin ki? Üstelık sosyal mesafeyi koruyarak gördüyse seni tüylerin belli olmuyordur😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok takma ulan versen kıllı vajinani yer bitirir be
00 YorumlaNormal o anlık itici gelmiş olabilir ama anlık birde agda yap göster bacakları bakalım ne oluyor 🤪
00 YorumlaHahah nolcak sanki orman gibi değildir ya. Tekrar buluşmak istediyse o sıkıntı etmemiştir
10 Yorumla
+1 yılKıllı zürafa. Leş gibi ter kokuyorsun bıraksın gitsin seni
20 Yorumla
+1 yılNe utanacak hosuma gitmistir ben eski sevgilime ağda bile yaptım:)
00 YorumlaYok rahat ol yanlış düşünmemiştir o da senin qibi düşünmüştür veya almaya üşenmiştir demiştir
00 YorumlaNe güzel işte kıllı bacak ben oksam sogumam haz verir
00 Yorumla
+1 yılOna bir gerçeği öğretmişsin bence sana minnettardır
00 Yorumla- Kafaya takılacak bir konu bile değil
00 YorumlaNeye utanıyorsun insanın doğasında olan bir şey o kendine baksın önce
00 Yorumla
+1 yılKıl durumuna ve Onun anlayışına bagli
30 Yorumla
+1 yılKonuşmadınız mı üstüne
14 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk aynı gibiydi ama ben utancımdan doğru düzgün konuşamıyorum buluştuysak da yüzüne bile bakamadım
- +1 yıl
Bu kadar dert ettiysen söyle ona
Soran+1 yılçok utanıyorum ya sürekli o an aklıma geliyor
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılKendi kıllarına baksın onlar
20 Yorumla
+1 yılKusursuz sevmek degil kusurlu sevmek aşktır...
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkek arkadaşım kıllı bacaklarımı gördü, benden soğumuş mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım