Mesela Rihanna'ya Lopez'e baliketli diyorlar ama çoğu kilolu gördüğüm kadının da kendine baliketli dediğini duydum. Örneğin boyum 1.66 kilom 69 bedenim 38. Baliketli miyimdir?
Şöyle söyleyeyim 1. Fotoğraftaki kadın ashley graham, büyük beden manken ve beden olumlama aktivisti. Baliketli falan değil obez olduğunun o da farkında. Balıketi kadın 2. si midir yoksa daha mi zayıf olmalıdır onu sordum ben aslında
Anlatamıyorum galiba 😂😂 hala daha birilerini zayıflatma peşindesin kadın vücut olumlama aktivisti ve zayıflatmayı hiç düşünmemiş bile vücudunu olduğu gibi sevme konusunda konuşmalar yapan bir kadın yani
Ayy abaza çaresizliği anca bu kadar olur.. özele mi gidelim dedim görüş almak için soru sordum, her yazanla özele geçecek olsam burada ne işim var. Burada anlatılamayacak şeylerin varsa da git öteye burada işin yok. ayrıca dikkat ettiysen standartları nedir dedim, balık etli nasıl olurum diye sormadım..!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yani bence görseldekiler balık etliden birsz fazlası
Lopez balık etli değil sadece dolgun olması gerektigi gibi
Ama zayıf kategorisine de girmiyor. Sanırım kilolu ve zayıf arasında kalmışlara balık etli deniyor
bu balıketli ama bunun gibi göstermeyip tombik olanlara şişko denir onlar üzülmemek için balıketli diyor ok?
90 60 90 ın basenli kalçası büyük
gıdığı olan tarzı :)
90 60 90 dünya nüfusunun sadece %3'ünü oluşturuyor o yüzden gerçekçi olmayan barbie bebek standartlarını bi kenara kaldıralım 👍🏻
gayet iyisin sen
normal diyelim
balık değilsin
resimdekiler balina etliliği zorlasada bir kaç kiloları kalmıs :D
1. Si balık etli değil 2. si öyle. Fark oluşturması acısından koydum
arada pek fark yok ıkısıde balık etlı olmayı zorlamış..
Şöyle söyleyeyim 1. Fotoğraftaki kadın ashley graham, büyük beden manken ve beden olumlama aktivisti. Baliketli falan değil obez olduğunun o da farkında. Balıketi kadın 2. si midir yoksa daha mi zayıf olmalıdır onu sordum ben aslında
Daha da zayıf olmalı
Anlatamıyorum galiba 😂😂 hala daha birilerini zayıflatma peşindesin kadın vücut olumlama aktivisti ve zayıflatmayı hiç düşünmemiş bile vücudunu olduğu gibi sevme konusunda konuşmalar yapan bir kadın yani
Hangisi sana benziyo onu itiraf et 😂
Oha benden 1 cm uzunsun ve 19 kilo ağırsın 😱 yaşın kaç ve sporcu musun?
50 kilo erkek de ne bileyim...😱
Ahahahahahh ne
70 ya da 80 kilo arası
Bunlar balık değil de balina sanki :)
Siyahlıyı bi 5 kilo daha erit mmmammamia 😍😍😍
Kimsenin ideal standartlara girmesi için erimesine gerek yok. Ayrıca o kadın bilime göre vücudu altın orana uyan tek kadın
İdeal standartlara göre girmesine gerek yok ben bilim adamı değilim dolayısıyla 5 kg lik erime istedim sadece
hafite göbeğin var mı bence sende balık etlisn ve şanslsn
Göbeğim yok karnım düz sadece kalça var
hmm bacakların falan nasıl
Evet balıketli sayılıyorsun 🙂
2 numara Kelly Broke gibi olmalı
Guzel vede cekici olmasi desem
Keşke konuya uygun bir şeyler desen.
Balık etli olmak farklı bir şey bunlar yağ küpü
İşte nasıl bir şey onu soruyorum ben de...
Buradan anlatamam ki özelden anlatayım sana nasıl olacağını olur mu?
Ayy abaza çaresizliği anca bu kadar olur.. özele mi gidelim dedim görüş almak için soru sordum, her yazanla özele geçecek olsam burada ne işim var. Burada anlatılamayacak şeylerin varsa da git öteye burada işin yok. ayrıca dikkat ettiysen standartları nedir dedim, balık etli nasıl olurum diye sormadım..!
Abaza çaresizliği değil bu burada anlatmak zor şikayet eden çok
Bunlar şişko sporcu kadın severim
Balina da bir balik
Tamam.
Offf yaa
Evett
Bunlar büyük balık