Erkekler neden beğendikleri şey konusunda yalan söylüyor ve illa onların istediği tipte kusursuz mu olmak zorundayız?

Yapısal olarak kalın bacak beğenmiyorsunuz varsa yoksa ince bacak o yüzden yalan söylemeyin kalın bacak ne kadar iğrenç bir şey yaşayan birisi olarak çok iyi bilirim. Küçük meme sevmiyorsunuz severim diyenler de eminim ki içten içe büyük memeyi de seviyordur benim göğüslerim küçük ve hiç hoş değil sexy de değil. Bel ince meme küçük kalça büyük kalın bacak severim diyorsunuz ama bu yalan orantısız bir kere o fizik orantısız!! Sırf kalça yi sporla büyütebiliyoruz diye öyle bir yalan söylüyorsunuz halbuki fizik dediğin orantılı olur kum saati gibi olur neyse size göre yani asıl beğendiğiniz şeye göre beli kıvrımlı (bu kısma katılıyorum) incecik zarif ayakları küçük elleri çok düzgün ve güzel olmak zorundayız demi. Ellerim çirkin kalın ve düzgün ama kalın ayaklarım taraklı ve büyük ten rengim eşitsiz ellerim ve bacaklarım çok açık ama sırt bölgem koyu nefret ediyorum bundan. Sizin için on numara olmak zorundayiz demi böyle olursak beğenmezsiniz güzel bulmazsinz demi ben biliyorum o yüzden yalan söylemeyin. Kalın bacaklı küçük göğüslu ince belli ama Hafifte göbeği olan bir kızım hiç beğenildiğimi sexy bulunduğumu görmedim ve hissetmedim. Böyle kızlar da beğenmiyorsunuz demi o yüzden yalan söylemeyin varsa yoksa ince fit kız. İnce bacaklar büyük göğüs ve kalçalar hayır ben her şeyin kusursuz ve orantılı olmasını isterim hep bu yüzden böyle beğenenlere de bir şey demem ama benim sinirlendiğim çoğunuzun tek kalıpta güzelliği birleştirip hep o tipi beğenmeniz ama ne hikmetse hep onun tersini söylemeniz ince bacak seviyorsunuz ama kalın bacak diyorsunuz mesela ve beğenmediğiniz bir şeye de beğeniyorum demeniz beğenmiyorsunuz işte BEĞENMİYORSUNUZ!
Erkekler neden beğendikleri şey konusunda yalan söylüyor ve illa onların istediği tipte kusursuz mu olmak zorundayız?