Makyajla boyayla erkeği aldatıp, kandırıp kendisini beğendirme çabasında olan kadınlar,. aldatıldıkları zaman kendi aldatmalarına karşılık olarak sonucu kabul ederler mi?
- Şahsî görüşüm şudur ki, makyaj yapan tüm kadınlar aldatmış, kandırmış sayılır. - Bu sebeple kıymetli erkekler, evlenmeden önce karı kızın yüzünü tazyikli su hortumuyla yıkayın.#MakyajAldatır
Makyaj yaparak erkekleri aldatan kadın, aldatılmayı hak eder mi?
Kendini beğenmeyip boya ile aldatıcı guzellik peşinde koşan acizdir.
Boyalı kızın halini bilerek ilgi duymaktan bahsediyorsun, dışarda boyasız görme fırsatı yoksa ne yapalım. Sen şu an hangi akılla boyanmayı marifet sanıp savunuyorsun
Bu bir marifet değil. Boyanan kadınlara laf söylüyorsun aciz diyorsun lakin sende onlara bakıyorsun dışarda öyle görmüyoruz diyorsun hem laf edip hem bakmak neden? tükürdüğünü yalıyorsun tutarsız konuşuyorsun.
Hadi onu muaf tuttuk. Evlenmeden önce tipi bir naneye benzemeyen kadın, makyaj yaparak sahte güzellik ile boya ile cila ile erkeğin gözünü boyayan kadın erkeğini aldatmış olmuyor mu? Adam sabah yataktan kalktığında bambaşka bir surat görünce aldanmış olmuyor mu
Erkek onun yüzünü yıkasın evlenmeden bir zahmet. Bu arada ben makyajı savunmuyorum. Ben de yapmıyorum zaten. Özel günlerde bı rimel bı de hafif rujdan başka bir şey yok yani o da kırk yılda bir
Makyajla bambaşka birisine dönüşen insanlar var o yüzden aşırı yapan ve kendini değişen biri aldatmış sayılıyor tabi eğer sevgilisi hiç makyajsız görmemişse
En İyi Cevaplar