Güzellik & Bakım Kolombiya kızları gibi bronz nasıl olabilirim? Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Şöyle bronz bir ten rengim olsun isterdim. Çok esmerde değiller ne güzel cilt renkleri var isterdim böyle esmer olmak? İsterdim hafif esmer olmak güzel gerçekten 😅? Kolombiya kızları gibi bronz nasıl olabilirim? Cevapla Cilt Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Sen onlardan güzelsin 1 2 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Bir derecemiz bile yok😄 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Derece almak için katılmak gerekir 😄 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Onlar doğuştan öyle tenliler.. Beyaz tenli her kes öyle bronzlaşamaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence erkekler beyaz ten daha çok seviyor ben beyaz tenliyim eşim ona rağmen diyor keşke daha beyaz olsaydın 😂😂😂 0 1 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl 😒manyak adam 😅 Yorumla
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Hadi gel seni oraya götüreyim. 1 3 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Oraya gidince bronz mu olacağım?😄 Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl Seni çıplaklar kampına götüreceğim. Yorumla Asabi1çilek +1 yıl İstemez. Yorumla
Adanali_ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Güneşin altında otur bekle 0 1 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Güneş beni esmerleştirmiyor Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Bosver olma. Beyaz ten daha güzel 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Onlarınki genetik geliyor 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Solaryum 1 0 Yorumla
Birinsan_ben Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Bu tiple olmazsin 😂😂 0 1 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Tipimle ne ilgisi var bay küçük? Yorumla
ayhanimsi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Bu kerak nie 0 3 Yorumla ayhanimsi +1 yıl Merak Yorumla Asabi1çilek +1 yıl Ayhanimsi😂 sizene😂 Yorumla ayhanimsi +1 yıl Peki 😀 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. Çikolata ten 😊😊 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sen onlardan güzelsin
Bir derecemiz bile yok😄
Derece almak için katılmak gerekir 😄
Onlar doğuştan öyle tenliler.. Beyaz tenli her kes öyle bronzlaşamaz.
Bence erkekler beyaz ten daha çok seviyor ben beyaz tenliyim eşim ona rağmen diyor keşke daha beyaz olsaydın 😂😂😂
😒manyak adam 😅
Hadi gel seni oraya götüreyim.
Oraya gidince bronz mu olacağım?😄
Seni çıplaklar kampına götüreceğim.
İstemez.
Kolombiyalı olman lazım
Güneşin altında otur bekle
Güneş beni esmerleştirmiyor
Bosver olma. Beyaz ten daha güzel
Onlarınki genetik geliyor
Solaryum
Solaryuma git