Abartılmıyor kız cidden güzel. Şuna çirkin diyen erkek gitsin vurdursun. Bekar bir erkeğin reddemeyeceği güzellikte bir hatun. sevgilisi varsa o ayrı begenmeyebılır
Kızlar yabancı erkekelri övebilir ama erkekler yabancı modelleri begendımı hebelke hubele zaten cogunun barbara gıbısını gorebılecegı yer fotograflar. Bırakında bıraz abartsınlar yanı ne var bunda.
Ben mesela Nıck Bateman herıofı yakısıklı buluyoprum bırı abartsada he der gecerım cunku herıf cogumuzdan ıyı
Güzel kadın ama dile pelesenk olmuş işte.. Aynı Adriana Lima gibi. Ya da erkeklerden Brad Pitt diyim. Güzel kadın lafı geçince herkes Barbara diyor. Dediğim gibi güzel kadın ama tanrıça ya da kusursuz değil. Medya algılarımızı yönetiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ciddiyim dışarıdaki her 10 kadından biri güzelliğinde. Allah var gerçekten güzel ama çok daha güzelleri var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bana erkeksi geliyor abartılacak bieşy bulamıyorum bunda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yabanci oldugundan ve sans eseri ulkede yabanci yalaklari cok sayida mevcut
Bir çok kişi bu platformda bende dahil Barbara Palvin in abartılması hakkında soru sormuş insanlar genel olarak Barbara Palvin in Türkiye de abartıldığını düşünüyor. Zaten Barbara nın yorumlarına bakarsan Türklerin ne kadar abarttığını görürsün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Abartılmıyor kız cidden güzel. Şuna çirkin diyen erkek gitsin vurdursun. Bekar bir erkeğin reddemeyeceği güzellikte bir hatun. sevgilisi varsa o ayrı begenmeyebılır
Kıza çirkin demedik ki zaten abartılıyor
Çirkin diyen yok zaten sadece güzel deyip geçmek lazım arşa çıkartmaya gerek yok
Siz Nick Bateman ı ilah yaparken iyiydi dime :D
Kızlar yabancı erkekelri övebilir ama erkekler yabancı modelleri begendımı hebelke hubele zaten cogunun barbara gıbısını gorebılecegı yer fotograflar. Bırakında bıraz abartsınlar yanı ne var bunda.
Ben mesela Nıck Bateman herıofı yakısıklı buluyoprum bırı abartsada he der gecerım cunku herıf cogumuzdan ıyı
Barbara da oyle cogunuzdan ıyı kabullenın
Kimseyi övmüyorum kardeşim
Halbuki Büşra tipi var bu kızda ama neden bende bilmem
Burun ve ağız yapısı kötü. Kulakları kepçe. Ben de anlamıyorum. Mavi gözlü diye abartıyorlar herhalde. Çok daha güzel kadınlar var.
Dış görünüşü gayet güzel olduğu için bende güzel buluyorum ama o kadar abartmıyorum.
İşte bundan bahsediyorum bende güzel buluyorum ama niye bazıları hatta çoğu kişi bu kadar abartıyor anlayabilmiş değilim güzel deyip geçmek lazım
Cok ama cok guzel cunku daha guzeli varsa gösterin bizde görelim boşa kıskanmaya gerek yok
Çirkin demedim ki zaten
Onu assagıdaki yorumcu arkadaslara soyledim zaten, buna cirkin dedi diyeni veya ima edeni Allah carpar
Klşjfksmfkd
Senin ulkende boylesi yok diye olabilir. 85 milyonluk ulkenden boyle bir kiz yok
Senin ülken neresi acaba
Bende kalsin
Kardeşim Türksün işte
Bi sakincasi mi var
Sakıncası var falan demedim, senin n
Ülkende diye hitap ediyorsun onun üzerine senin ülken neresi acaba dedim.
Ayni ulkede yasiyoruz da. Bu kadinin ne abartildigini acikladim
daha güzelleri var ülkede. En azından yüz olarak. Sadece boyu bu kadar uzun olmayınca dikkat çekmiyor.
Burun ve ağız yapısı kötü. Kulakları kepçe. Ben de anlamıyorum. Mavi gözlü diye abartıyorlar herhalde. Çok daha güzel kadınlar var.
Bu kadın bana dişi gelmiyor O yüzden cok güzel de bulmuyorum çocuksu bir guzelligi var işte..
İşte Türk kızının güzelliği barbara palvin :) Macarlar Türk biliyorsunuzdur heralde HUNgary Hun Devleti yani
Barbara Türk değil
Barbara TÜRK Hun devleti Asya Hun Devleti isminden alıyor HUNgary ismini Macaristan yani Budapeşteli
Kusursuz görünmüyor ama yine de çok güzel bence bu yüzden
Ben pek beğenmiyorum ama çoğu insanın beğenebileceği bir tip. Sıradan ve nesnel bir güzelliği var.
Güzel kadın ama dile pelesenk olmuş işte.. Aynı Adriana Lima gibi. Ya da erkeklerden Brad Pitt diyim. Güzel kadın lafı geçince herkes Barbara diyor. Dediğim gibi güzel kadın ama tanrıça ya da kusursuz değil. Medya algılarımızı yönetiyor.
Ciddiyim dışarıdaki her 10 kadından biri güzelliğinde.
Allah var gerçekten güzel ama çok daha güzelleri var
bana erkeksi geliyor abartılacak bieşy bulamıyorum bunda
yabanci oldugundan ve sans eseri ulkede yabanci yalaklari cok sayida mevcut
I hear people say beauty is subjective so does that mean if a celebrity is overrated in beauty is also subjective?
I think the answer is yes.
Şimdi sen niye Türkçe yazmadın ki klsfksmfksm
Bir çok kişi bu platformda bende dahil Barbara Palvin in abartılması hakkında soru sormuş insanlar genel olarak Barbara Palvin in Türkiye de abartıldığını düşünüyor. Zaten Barbara nın yorumlarına bakarsan Türklerin ne kadar abarttığını görürsün.
Barbara yabancı ülkelerde o kadar popüler olduğunu sanmıyorum.
Yeryüzüne inmiş bir huri o.
Cennette devamı var...
Bizde genelde koyu goz koyu sac, onlarda renkli sarisin cok ondandir. Olmayan cekici gelir
Abartılmıyor,
Gerçekten de güzel biri.
Güzel biri çirkin demedim ki zaten güzel deyip geçmek lazım abartılıyor
Bi ara da Hande Erçel'i abarttılar, amaan takılma böyle şeylere. :D
bu ablamıza çirkin diyeni allah taş eder valla
Çirkin demedik neden bu kadar fazla abartıldığını sorduk
çünkü güzel garı
Halbuki Bir Merve tipi var neden bende bilemedim.
Çünkü çok güzel bir kız
İlk fotoğrafa bakınca Esra Erol'u anımsadım 😄
Çok güzel kadın hakkını vermek lazım.
Güzelliğin kelime anlamı gibi daha ne olsun
Güzel kadın
Kadına çirkin diyen yok zaten her güzel olan abartılmıyor
Minyon karı ama çok iğrenç çocuksu bence
Barbara minyon değil bence Stella dan yapılı duruyo
1.75 boy nezamandan beri minyon oluyor haha sizde olmasanız kime gülecem ben.
Şu gülüşe bak kelebek görse ömrü uzar. Heytt be analar neler doğuruyor...
@KahveSacliHeRif ben minyon mu demişim?
sevgilisi daha güzel la
güzel karı
cok guzel de ondan
Cok guzel cunku
Çok güzel bence ama daha güzelleri de var
Dua lipa buna bin basar
Güzel değil
Güzel dediğin biri var mı merak ettim
@lMatkapl kendim
Bunu diyeceğini tahmin etmiştim 🤦🏻♂️😅
Bilmem.