Tüm vücut lazere ihtiyacım var bakireyim bir sorun olur mu çekiniyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bekaretle ne ilgisi var iceriye lazer tutmazlar korkma
İleride çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan özel bölgeye yaptırma. Sakıncalı diye duymuştum.
Duymuştun? Nerden? Jinekologlar doktor kontrolünde yapılan epilasyonun bir zararı olmayacağını söylüyor hamile olmamak şartıyla..
Ne sorun olacakki ben gidiyorum merak etme sıkıntı olmaz 15 dakikalık işlem zaten
Guvenilir bir yere git mutlaka. Arastirmani iyi yap vede yuz bolgene dokundurtma sakın
Bi sorun oluşturmaz. gönül rahatlığı ile gidebilirsin
Hiç bisey olmaz korkma varsa imkanın git ömür boyu tertemiz olursun yorulmadan.. kaymak gibi
Bakirelik ne alaka aleti sana sokmuyolar
Bekaretle ilgisi olmayan bir konu
Al bim tl ye bi makine kendin yap.
Tabiki yararlı denilmez radyasyon sonuçta.
2 gram fizik bilginle konuşma radyasyon dediğin alfa, beta, gama gibi ışınlarla yayılır bu lazer apayrı şeyler
Her lafa maydanoz olmasan iyi olur bence koçum adı üstünde lazer epilasyon yararıda var zararida var bana profesorluk taslama ezilirsin o 3 gram beyninle.
canım zararlı ya da demedim ancak olayın radyasyonla hiçbir alakası yok hiçbir şey bilmeden kafanızdan uydurmayın bu bilgisizlikle anca oturduğun koltuğu ezersin (bkz:hayırlı forumlar)
Afferim böyle adam ol. Işınları radyasyon geçirmez ama cihazın kendisi zaten yayıyor bu bir daha güçlü cihazlar var onlarda aynı şekil 2. ise nasıl röntgen çekenler oluyor o adamlar 10 yıl çalış emekli oluyorlar çünkü radyasyona maruz kalıyorlar kanser erken kanser oluyorlar. Bir daha bana akıl vermeye çalışma kral bu yollari ben çoktan geçtim.
eşek de aynı yoldan geçiyor insan da diyim sen anla lazer ışınlarını tek bir noktaya odaklayıp kıl kökünün ısısı arttırılarak onun orada yanmasını sağlıyorlar affedersin de radyasyon neresinde bu işin epilasyondan bahsediyoruz burada sen nerelere çekmişsin röntgenler bilmem neler bana cevap atacağın sürede önünde internet var çeşit çeşit bilgi kaynağın var birazcık araştır öyle gel
Asıl sen araştır gel bakayem çok bilmişlik taslama burda o 3 gram beynin ile. Lazer sağlıklı o zaman diyebiliriz. Hahaha ne güzel ya ulan senin kullandigin telefon bile radyasyon neyin tribindesin elinde tuttun kumanda işin falan boş işler radyasyon her yerde var gülüm ne bilmişlik tasliyosun bana. Ben kimseye illa kanser olup öleceksin demedimki.
bak kardeşim radyasyon her yerde olabilir ama sen el feneri kullanırken (içindeki pil olarak bakma) çıkarttığı ışık ve belli bir süre açık kaldıktan sonra yaydığı ısı radyason veriyor mu? lazer epilasyon dediğin işlemin radyasyonlar hiç bir şekilde alakası yok neyini anlamıyorsun ya kaç yaşına gelmişsin hiçbir şey öğrenememişsin çoluk çocuğa 3 gram beynin var falan diyorsun hala da utan bence kendinden
Sen anlamakta güçlük cekiyorsun ben mi iki gözüm konumuz pil değil lazer epilasyon sen burda bana ispat et de epilasyon cihazı radyasyon yaymıyor nerdeysen gelip elnindan öpeceğim bak iki gözüm ışınları yaymaya bilir cihazdan bahs ediyorum ben.. cihaz yayar diyorum sem gelmiş işin pil den bahs ediyorsun hayla.
Ha bide buda kulağına küpe olsun. Peki zararlı değilse bile bu kanser hastaları niye olmuyor bana bunun bi aciklamasini yap eğer faydalı ise kanser hastası neden lazer olamıyor çok Bilmiş ben kitabını yazmışım elektiriğin sem ne diyon.
1-pile nereden çektin konuyu ulan çomar
2-meslek lisesinde elektrik elektronik bölümünde okudum senin yazdığın kitabın sayfalarını karıştırayım (anladın sen) kitap yazmışsın bu konuda hala daha radyasyonla ilgili bilgin 0
3-kanser hastasına böyle bir işlem yapmazsın çünkü sonuç olarak bir şeyleri tahrip ediyorsun (kıl köklerini) ve zaten bu vücutta dengesizlik var (aşırı hızlı hücre bölünmesi) vücut bunu hiç hoş karşılamaya bilir
4-epilasyon yaptıran kişiyi ilgilendiren kısım ona gelen ışınlar çünkü temas onunla oluyor ha sen diyorsan ki ben epilasyon cihazına fantezisi olup epilasyon cihazının tutamağıyla ilişkiye giren tipleri kastediyorum çünkü benim rahatsızlıklarım var ona da tamam kablosuz bir bağlantı yoksa herhangi bir veriyi iletmek için (örneğin telefonda internet bağlantısı sağlanması ya da sesin iletilmesi gibi) veya batarya yoksa (ki bataryanın içindeki kimyasallarda olur radyasyon bataryaya dokunan kişiyi bile etkilemez) neden radyasyon yaysın insanlar ihtiyacı olmayan bir şeyde neden radyasyon kullansın
Şimdi derim senin okudugun mektebinede adina da iyi meslek çıkışlısın bende elektrik mühendisiyim koçum sen bu kafayla git gidersin binalara ancak elektrik çekersin.
çıkışlıyım diye bir şey demedim şuanda dil bölümü öğrencisiyim daha radyasyonu öğrenememiş elektrik mühendisinden de pek hayır geleceğini sanmam memlekette her yer üniversite dolu elektrik mühendisi olmayı çok büyük bir şey olarak görme
Burda bilmedigin konular hakında kimseyle tartışma bilginle kendini rezil ediyorsun. Fakinda olmaya bilirsin ama emin ol çok pişman olursun. Lazer cihazına radyasyon yaymaz diyen kişiye bakın la sen bi inşata git saha doğru düzgün priz takmani bilemessin sanki gören diyecek ömründe lazer cihazımı gördüm aptal bilgiler ile beni boş uğraştırma git 2 4 yıl daha oku mühendis ol kendine.
Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik baki kalır. yarım saattir anlatıyorum sebebiyle beraber hepsini zaten el feneri örneğinde parantez içinde yazdığım pili hesaba katma yazısından pile takılmandan belli ne olduğun ben akşam akşam daha da yoramıyacağım kendimi senin için sana hayatta başarılar
Bana ispat et hemen kaçma öyle bi ispat et ondan sonra bakalım çok bilmişlik nasılmış gör. Bekliyorum ispat et sende inan hiç beyin yok beyin olsa pil elfenerinden bahs etmezsin zaten pil bile yayıyor yani çıkarsan çok bilmiş el feneride fisinden cıkmış oluyor şimdi konumuz o değil epilasyon cihazı ne ile çalışır tabi elektrik ile peki bana bunun açıklamasını yapar mısın tüm elektrikli aletler radyasyon yayar mi evet ya da hayır de bana. Çok bilmiş bi elektrik kitabı daha yazdım.
tüm elektrikli cihazlar radyasyon yaymaz tamamı radyasyon yaymaz bunu anla tamam mı neyini kanıtlayım ben daha sana alıyım epilasyon aletini 48 saat suratına mı tutayım bakayım radyasyondan dolayı çeşitli hastalıklar geçirecek misin diye teknik çizimini mi bulayım epilasyon cihazının getireyim el fenerine çekmezsin bilmem ne demişsin bak düşün o kadar kalın kafalısın ki nerelerden örnekler verdim sana anlayabil diye
Sen bilmedigin için ben sana deyim hepside yayar. Nokta bilginde sende kaldın çok bilmişlik yapma çok bilgili isen git nanoteknolojiye üye ol seni alsınlar elektrikle ilgili devasa makineler yaparsin.
Bilmiyorsun sadece sana öğretmene çalıştım aklında bulunsun ama elektrik okumuşsun ama zerre kadar birşey bilmiyorum yazık daha fazla senle ugrasamiyacagim yatacağım.
Boş konuşan boş konuşur sabahı öyle eyler...
ütü yaparken radyasyona kapılacağım güzel kafaymış aynen
bakirelikle ilgili bir sorun neden olsun
sorun olmaz
Olmaz
Bozulur bakirelik kalmaz
Ne alaka ya lazeri bi yerine sokmuyorlar
lan bakirelik nalaka
sağlıklı
Hiçbir sorun yok
Sağlıklı
Sorun olmaz
Bekaret ne alaka ya