Kıskanılacak neyi var? Fiziği kötü değil ama güzel de sayılmaz, düz kıvrımsız bir şey, her bi kızın bi kızı beğenmemesini de kıskançlığa yormayın bir zahmet.
Valla fizik dediğin sheyliee nin fiziğidir. böyle dümdüz, doğrama tahtası gibi kalçası olan tipleri beğeniyorsan karşı cinsten gram anlamıyorsundur.
Ha git camdan atla, bilmem ne yap sözleri de aşırı itici. Zevki zevkine uymuyor diye intihar dayatması yapan bi andaval da seni gördüm sitede yıllardır kullanıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anormal tarafı neresi?
Kalça temalı değil mi bana absürt geldi olsa neyse dicem kalçası da yok düz
Bence fazla zorlamışsın bu yorumla. Görmek istediğini görüyorsun. Normal foto
Bence kalçası olsa aynı fikride olurdun benle ama kalça olmadığı için kışkırtıcı gelmiyor haliyle 😂
Muhtemelen sevmediğin veya kıskançlık duyduğun biri bu. Yoksa durup dururken paylaşıp , böyle şöle demezsin.
Rahatsiz olduysan pantolon cep kismina kadar kes
Ben değilim dedim ya.
Çevremden biri bana kalçasını sergiliyor gibi geldi fizik olsa neyse diyeceğim ama fiziği de yok neyini gösteriyorsa
Fizigi gayet guzel
Fiziği kötü değil, ama belirgin bir güzellik bence yok, düz yani
Normal foto işte, laf edicek yer aramayın.
Aşırı kıskanmışsın git pencereden atla ezik
Kıskanılacak neyi var? Fiziği kötü değil ama güzel de sayılmaz, düz kıvrımsız bir şey, her bi kızın bi kızı beğenmemesini de kıskançlığa yormayın bir zahmet.
Kıskanç
Valla fizik dediğin sheyliee nin fiziğidir. böyle dümdüz, doğrama tahtası gibi kalçası olan tipleri beğeniyorsan karşı cinsten gram anlamıyorsundur.
Ha git camdan atla, bilmem ne yap sözleri de aşırı itici. Zevki zevkine uymuyor diye intihar dayatması yapan bi andaval da seni gördüm sitede yıllardır kullanıyorum.
Kıskanç ahsjxjckvlg
İyi de dümdüz gtü. Neyini kıskanayım. Yüksek bel giymiş yoksa bariz düz
Kabul et kıskanmışsın işte ahahahaha
Kıskanmadım, inatlaşacak da değilim istediğine inan canım banane
Kızın fiziği kötü değil, ama belirgin bir güzellik yok düz kıvrımsız, kilosunun olmaması artı sadece.
Burada soru sorup kötü yorumlar duyarak kendini tatmin etmek istedin. İnkâr etsen de bu kıskançlık başka açıklaması yok. Baya kendine dert etmişsin.
Normal
Bence gayet kendini sergiliyor gibi hayır fiziği de yok olsa neyse diyeceğim
Aynen
Normal tabi
kıskançlık yapmaa
La casa da casa
Hiç değil valla dümdüz
Yo bence gayet belirgin :)
Dümdüz
Peki