Güzellik & Bakım Taylor Swift çok çirkin değil mi neresi güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Size de çirkin gelmiyor mu Güncellemeler+1 yıl Yüzü erkeğe benziyor aynı Taylor Swift çok çirkin değil mi neresi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çirkin mirkin 5 yıldır dünyanın en çok kazanan kadın sanatçısı. Ayrıca bebek gibi kadın. Bence sen kıskançsın. 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo dkks Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence tam bı Victoria secret adayı tek yapma dişleri çok dikkat çekiyor diye düşünüyorum 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen hiç gülmüyor o yüzden fotolarda ezelden beri 😂 Cevap sahibi +1 yıl Evt evt 🤭hshshs
Cansu0621 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 14 gü Çok güzel ya kâinat guzeli secilse yeridir manken gibi kız 0 0 Yorumla
Olaf_Qastn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Güzel da bunada çirkin diyeni gözüne 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Dkdk Yorumla
Gizemctnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl güzel troll yapıyorsun kardeşim sjsjeldn 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye dkdl Yorumla Gizemctnn +1 yıl güzellik görecelidir tabi ama ortalamanın üstü bu kadını güzel bulur orantılı yüz hatları var Yorumla
Sivaslıbirmüslim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Bence değil ne fazla güzel ne de cirkin 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı. Huuşşttt küpekkk 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla _Cambaz_ +1 yıl Üst dudağı yeter Yorumla Soran +1 yıl Kelebek diye mi sırf Yorumla _Cambaz_ +1 yıl Kelebek mi deniyor o modele 🙄 bilmoore ben.. ama güzel yani dudağı kalkık Yorumla Soran +1 yıl Kıvrımlı evet kelebek dudak Yorumla _Cambaz_ +1 yıl Hem kvırımlı hem kalkık.Burnu da güzel yanaklarda ten rengi de hoş güzel yani..seni görelim bakalım buna çirkin diyen kimmiş :P Yorumla Soran +1 yıl Yav tepki ölçmek için mahsus böyle sordum. Çok güzel değil mi diye sorunca bu ne bu mu güzel yazıyorlar şaka gibisiniz 😂 Yorumla _Cambaz_ +1 yıl tepki ölçer mi sandın kendini sljskböyle olunca daha çok linç yedin ayrıca güzelse güzel yani niye soruyorsun güzel mi diye? amaç ne? seni ona mı benzetiyolar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne linci yiyeceğim şu sitede yoo çok sevdiğim bir ünlü ne var bunda Yorumla _Cambaz_ +1 yıl neyse taam ya.Sen en çok neresini beğeniyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Burnu çene hattı müko Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 502 cevap paylaştı. Fazla yapmacık. Ve çirkin evet. 1 0 Yorumla
garipbirisi590 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Seni de görelim 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Beni napıcan Taylor la mı kıyaslayacaksın Yorumla garipbirisi590 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Niye ben estetikli makyajlı ünlü müyüm Yorumla garipbirisi590 +1 yıl Sadece merak Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorum işte ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çirkin mirkin 5 yıldır dünyanın en çok kazanan kadın sanatçısı. Ayrıca bebek gibi kadın. Bence sen kıskançsın.
Yoo dkks
Bence tam bı Victoria secret adayı tek yapma dişleri çok dikkat çekiyor diye düşünüyorum
Aynen hiç gülmüyor o yüzden fotolarda ezelden beri 😂
Evt evt 🤭hshshs
Çok güzel ya kâinat guzeli secilse yeridir manken gibi kız
Güzel da bunada çirkin diyeni gözüne
Dkdk
güzel troll yapıyorsun kardeşim sjsjeldn
Niye dkdl
güzellik görecelidir tabi ama ortalamanın üstü bu kadını güzel bulur orantılı yüz hatları var
Bence değil ne fazla güzel ne de cirkin
Huuşşttt küpekkk
Niye
Üst dudağı yeter
Kelebek diye mi sırf
Kelebek mi deniyor o modele 🙄 bilmoore ben.. ama güzel yani dudağı kalkık
Kıvrımlı evet kelebek dudak
Hem kvırımlı hem kalkık.
Burnu da güzel yanaklarda ten rengi de hoş güzel yani..
seni görelim bakalım buna çirkin diyen kimmiş :P
Yav tepki ölçmek için mahsus böyle sordum. Çok güzel değil mi diye sorunca bu ne bu mu güzel yazıyorlar şaka gibisiniz 😂
tepki ölçer mi sandın kendini sljsk
böyle olunca daha çok linç yedin
ayrıca güzelse güzel yani niye soruyorsun güzel mi diye? amaç ne? seni ona mı benzetiyolar 😂
Ne linci yiyeceğim şu sitede yoo çok sevdiğim bir ünlü ne var bunda
neyse taam ya.
Sen en çok neresini beğeniyorsun?
Burnu çene hattı müko
Yüzü güzel
Evet çirkin
güzel bence
Fazla yapmacık. Ve çirkin evet.
çarpılacan ag
Niye
Seni de görelim
Beni napıcan Taylor la mı kıyaslayacaksın