Güzellik & Bakım Ruj denilince akla neden hep kırmızı ruj gelir? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İnsanlar arasında ne zaman ruj lafı geçse hemen kırmızı kelimesini duyuyorum. Kırmızı rujun bu kadar sevilmesinin altında neler yatıyor olabilir?Ruj denilince akla neden hep kırmızı ruj gelir?#gadasından sevgilerle 🤗 Ruj denilince akla neden hep kırmızı ruj gelir? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçen erkek bir arkadaşımla kozmetik ürünleri almaya gittim satıcı hemen hediye kırmızı ruj koymuş tamam saol hediye falann da neden kırmızı gerçekten 1 0 Yorumla
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çekici olduğu için. Ben sevmiyorum kendime yakıştıramıyorum 2 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı. Bi anda birinden renk söylemesini istediğimizdede kırmızı cevabını almamız kuvvetle muhtemeldir. Kırmızı akılda kalan canlı bir renktir. 3 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. Her yerde reklamlarda, filmlerde, dizilerde hep kırmzı ruj kullanıldığı için. 1 0 Yorumla
voonoo Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Genel algı bu yönde 🤔 Marilyn Monroe etkisi de olabilir 🤷♂️ 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. çünkü genelde filmlerde reklamlarda kırmızı renkli ruj süren kadınlar olduğu içinayrıca kırmızı aşkın tutkunun rengidir 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Kırmızı rujun kendine has bir çekiciliği vardır çünkü 🌺 1 0 Yorumla
Minrosa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çünkü kırmızı en dikkat çekici renk olduğu için, kırmızı tercih edilir. 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Benim aklıma en son kırmızı ruj geliyor ilginç 1 0 Yorumla
erkekleringanimi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ihtirasın ve şehvetin rengı olduğu icin bence 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar