Genetik olarak bu fizik vücut özelliklerine sahipler Ama haklısın Daha çok orta boylular Aslında bir çoğunun kalçaları abartılı Onları özel çekici yapanda abartılı ama cazibeli fizikleri kadınsı ozellikleri
Bilmiyorum ama latinler kalça ve vücut olarak çok çekiciler Estetik daha çok yüzlerinde saçma bir ifade veriyor Ama ıçlerinde harika vücuda fiziğe sahip olanlar çok seksiler
Fotodaki güzel değil ama latinlerin çoğu aşırı seksi ve seksi de çok seviyorlar, çok rahatlar, brezilyaya giden erkekler türkiyede doğduğuna lanet eder 😂😂
Latinlerin erkeğide kızında fizikleri güzel. Anatomiye bağlı bi şey türk kızlarının nasıl genelde armut tipli vücutları varsa bunların da vücudu böyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genetik olarak bu fizik vücut özelliklerine sahipler
Ama haklısın
Daha çok orta boylular
Aslında bir çoğunun kalçaları abartılı
Onları özel çekici yapanda abartılı ama cazibeli fizikleri kadınsı ozellikleri
çoğu estetik yaptırıyor
Bilmiyorum ama latinler kalça ve vücut olarak çok çekiciler
Estetik daha çok yüzlerinde saçma bir ifade veriyor
Ama ıçlerinde harika vücuda fiziğe sahip olanlar çok seksiler
evet bende latin bir kadınla evlenmek istiyorum
Umarım evlenirsin
inşallah brezilyalılar fena
Haklisin
Fotodaki güzel değil ama latinlerin çoğu aşırı seksi ve seksi de çok seviyorlar, çok rahatlar, brezilyaya giden erkekler türkiyede doğduğuna lanet eder 😂😂
Brezilyaay gidecem hocam
git tabi zaten vize istemiyor, ama uçak bileti pahalı
Bu sene gitmiyecem 2 sene sonra
Latinlerin erkeğide kızında fizikleri güzel. Anatomiye bağlı bi şey türk kızlarının nasıl genelde armut tipli vücutları varsa bunların da vücudu böyle.
genetik ve spor yapmaları fiziğin iyi durmasını sağlıyor
Sporu coğu insan yapmıyordur öyle abartılcak yüz güzellikleride yok afrikalıların vücutları kıvrımlıysa latinlerinde kalcası genelde iyi oluyor
sporu çoğu kişi yapıyor oralarda
memeden başka bir sey göremiyoz. hayatnzda kadn gömednz galiba :dd
çok kadın gördüm hayatımda
meme ve kalçaları büyük olur latinlerin
Latin erkekleri de çok iyii😍
hepsi değil brezilyalılar iyi biraz
Latin kadınlarında tip yok ama mükemmel fizik var.
Tipte var özellikle brezilyalılarda
Bu neymis be☺️
latin kızı dostum
ben begenmiyorum
peki beğenenler var
olabilir