Miranda KerrBen bi çift mavi göz, yapılmış dişler ve tatlı bi kadından daha fazlasını göremedim. Gözler birbirine aşırı uzak, burun ortalama, dudak ince, yüz basık ve geniş. Dünya gözüyle bundan daha güzel kadın gördünüz mü siz?
Dünya gözüyle bu kadından daha güzel kadın görmedim diyen erkek zevksiz midir?
Çirkin diye bir kelime kullanmadım. Miranda hoş güzel kadın ama o Megan Fox Angelina Jolie gibi kadınların yüzündeki mükemmeliyetden eser yok. Şişirilmiş bi balon sırf ünlü diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadına bakarak daha ne güzeller var gadası
Sanki Megan Fox Adriana Lima Angelina Jolie gibi kadınlar görmedik.
Hayvan gibi güzel kadın aşığım bu kadına bir de dove cameron'a
Tamam 😂
Bu orada yazdıklarına tekrar baktım da sen oran ve güzellik hakkında hiçbir şey bilmiyorsun sayın üye
Yav he he
Sana hemen bi göz doktorundan bir de resim kursundan (ölçüleri öğren diye) randevu alıyorym
Begenmedim
Adının Miranda Kerr olduğunu ve Victoria secret meleği olduğunu bilsen beğenirdin
Adı su bu önemli değil herkesin zevki farklı
Scarlett en guzeli
Bu bizim komşu yav ne güzeli aqq
Dove cameron değil mi bu
Miranda Kerr. Dove Cameron bundan da kötü kocaman bi yüz ufacık bi burun gözlerinin biri bi yerde bi yerde.
Sen çok güzelsin ondan sanırım takıldın boşver Çirkin olmak ellerinde değil
Çirkin diye bir kelime kullanmadım. Miranda hoş güzel kadın ama o Megan Fox Angelina Jolie gibi kadınların yüzündeki mükemmeliyetden eser yok. Şişirilmiş bi balon sırf ünlü diye.
Ayrıca bu önümüze alın güzel budur diye konulan bir MODEL ve dış görünümü konusunda eleştirilmesi olması gereken bir şey zaten.