Merhaba . 31 yaşındayım, yüzüm hala olgunlaşmadı, dolgun yüzüm var? Yüzümün incelmesi olgunlaşması için ne tafsiye edersiniz?

merhaba arkadaşlar. Ben 31 yaşındayım, yaşımdan çok genç gösteriyorum-23-24 falan , yüz hatlarım hala oturmadı, hala olgunlaşmadı. Annem bizde ırsi genç gösterme var diyor. Ama ailede benden başka dolgun yüzlü birisi yok. Yüzüm çok dolgun, yüzümün incelmesi için ne tafsiye edersiniz? Kilolu birisi değilim, zayıf ta değilim-İdeal kilomdayım. Ama yüzüm dolğun, bu da yüzümü çocuksu gösteriyor. 2gün önce Saçımı kestirmeye gittiğimde şimdiye kadar hiçkimsenin demediyi bir lafı beyinsiz kuaför kadın bana dediki, senin yüzün yup-yuvarlak, etli sana bu model saç gitmez, bu model kahkül gitmez, alnın kısa ve s. bu ve bu kimi bikaç saçmasapan zırvalamalar. Ben hiçbirzaman yüzümün dolgun olmasını kafaya takan birisi olmadım, zamanla yüzüm oturunca incelir diye hep düşünen biri oldum. Ama o kadınln saçmasapan konuşması beni biraz etkiledi. Dahada kötüsü, son zamanlarda yanaklarım daha da dolgunlaştı! Eskiden bu kadarda değildi. Eskiden zayıftım, zayıf olduğum zamanlarda da yüzüm hep dolgundu. Yüzün incelmesi, oturması için bana ne tafsiye ede bilirsiniz?
Merhaba . 31 yaşındayım, yüzüm hala olgunlaşmadı, dolgun yüzüm var? Yüzümün incelmesi olgunlaşması için ne tafsiye edersiniz?
Cevapla