Herkes de yoktur da ben de var az beyaz olunca gözüme batıyor. İlişkisi olanlar alıyor musunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ee bir zahmet aldır yani kadın dediğin prüzsüz olmalı
Soruyorum ilişkim yokken o kadar tüyleri neden aldırayım göğsümdeki başa mı çıkılır, ilerde lazer düşünüyorum da o da şimdi değil
Rahatsız hissetmiyormusun yani? Ee ilişkin yok sonuçta kimsede görmüyor bikini bölgenide temizleme o zaman nolcak ilerde lazer düşün
Yaw bir yürü git erkek dediğin de namuslu temiz olur
Valla ben şükür temizim beni ben ilgilendiririm gerisi beni ilgilendirmez genelleme yapmana gerek yok
Hayır az bir şey bikini bölgesinde ki gibi sanmayın saçmalamayın küçük küçük 1-2 mm anca ve çok cansız hafifler bebek saç telinin 10 da biri kadar
@Kotuplak aynen canım kadın öyle olur böyle olur gören de bunları Beckham sanacak
Tamm işte kafana takılmıcak bir durumsa eğer umursamanın manası yok
Bizi de biz ilgilendiririz kadın dedigin temiz olacak diye bir kaide yok. Siz su namus duskunu mihafazakarlar yok musunuz..
@Kotuplak ben bir de Kızlar alıyor musunuz diye sordum saçma sapan kadın böyle pürüzsüz olacak diyorlar Kadın eli değmemiştir 😂
Bu benim görüşüm anlam içinden anlam çıkartmanızın manası ypk bende kendimce temizim dikkat ederim bu hususa sorduğunuz soruya yönelik cevap yazdım herkes kendinden sorumlu sonuçta yanlış anlaşıldıysam kusura bkam
Baska bir soruda da bu sekilde bir cevap verdiniz, ben sizin bu sekulde oldugunuzu dusunuyorum. iyi gunler
Düşünmeniz önemli değil bilip tamımadan anlamı yok zaten hayırlı günler
Karın kaslarımın belirgin olması için ben alıyorum 🤣
İlişkim yok yine de alıyorum bende de çıkıyor beyaz tenli olduğum için belli oluyor
Lazer mantıklı aslında ama o da şimdi olmaz 😂
Benim kıllar baya belirgin olduğu için lazerle bitmek üzere şu an. Ama seninkiler ince ise görmeyebilir 😂
Beyaz olunca gözüküyor ya belli çünkü cidden fark ediyor
Partnerine bağlı daha çok. Kendin rahatsız olmuyorsan durabilir. Açıkçası sevgilim hoşlanıyor ama ben kendimde hoş bulmadığım için alıyorum. Önemseme çok. Kıl garip bir varlık değil, gayet doğal, sal.
Benim göbeğim de tüyler var ya siyah bir de 🤭 çok rahatsızım ben
Göze batiyosa almakta fayda vsr
Valla aksine benim hoşuma gider 😊
Alınmaz ki ince lazer bile görmüyor
Yine de alınır be
Lazer yaptırırken sordum görmez dedi bunları
Hmm olabilir canım teşekkür ederim
al bence
İlişkim olursa alınır bence de doğrusu bu
bence sadece ilişki için yapma yarın evlenirsen yine almasın bence hep al kendin için al
Gerek yok kol bacak vs özel bölgeler alıyorum ama kusura bakmayın da erkekler koltuk altlarını alsın ilk 😂. Uğraşması kolay değil abi
valla erkekleri bilmem ama ben koltuk altlarımı ve özel bölgemi haftada bir temizlerim asla uzasın istemem ve buna izinde vermem hem çok iğrenç oluyor