Selam :) Online dersler başladı bu hafta. Az kişi olduğumuz için ders esnasında kameraları açtırıyor hoca. Birkaç tane kız sabahın köründe süslenip giriyorlar derse. Ama yüzümü bile yıkamaya üşeniyorum. Kızları öyle görünce kendimi mutsuz hissettim. Sizce makyaj yapıp süsleneyim mi?
Online derste kamera açıyoruz ve herkes çok güzel görünüyor. Ben de makyaj yapmalı mıyım?
Sabahın köründe süslenip makyaj yapan insan kendisi için yapmıyordur millete güzel görünmek için yapıyorlar. Senin böyle bir derdin yoksa hiç kötü hissetme bence. Onlar çok zavallı birilerinin beğenisine ihtiyaç duyarak yaşıyorlar sözde kendimiz için yapıyoruz derler online ders olmasın bakalım sabahın köründe kalkıp yine makyaj yapıyorlar mı hiç sanmıyorum.
İnsanları tartarken hepsini aynı yere koyma bilip bilmeden konuşmayin siz oylesiniz ya da bildiginiz bı kaç kişi öyle diye herkes başkası için yapıyor değildir. Bu düşünce algıniz nerden oluyor ben anlayamıyorum. İnsanlar sadece başkaları için mi bakımlı olmak zorunda. sevgilim var kimseye güzel gözükmek gibi bir kaygım yok ben kendimi begeneyim seveyim Yeter yeri gelir sevgilimle ilk kalktigim andaki gibi de konuşurum ama genel olarak tek yaşasam bile her sabah uyanır uyanmaz duş alır makyaj yaparım tüm günümu de bu şekilde geçiririm. Yapmayana da saygı duyarım ben kendimi temiz rahat hissetmiyorum bunlar olmadan. evde parfumumu de sıkarım koku ekrana mi gidiyor hayır. insanlarin kendini iyi hissetmek için yaptığı şeyleri kendinize göre yorumlamayin.
@puipéad temizlikle boyayı nasıl bağdaştırdın hayret bir şey boya olmadan kendini temiz hissetmez iş bak bak kafaya bak boya temizlik çünkü dimi. Tek başına yaşıyorsun sevgilin de yok olabilir sabahın köründe kalkıp evin içinde makyajlı dolaşıyorsan istisnasın diyebiliriz. Ayrıca kendime göre yorumlamadım görüyorum duyuruyorum koronada bile sırf dışarı çıkamıyorlar dye millet kendilerini görmüyor diye kişisel bakımını yapmayan bir sürü kadın var kaldı ki makyaj onu da çoğu koronada yaptı mı hayır demek ki neymiş çoğunluk millet için yapıyor kendimiz için yapıyoruz palavralarını bir kesin.
Online sınava katılan kızlara gelelim sabahın köründe online ders olmasa ve yine sabahın köründe uyansalar makyaj yapmazlar onları birileri görecekse yaparlar. Bu durumda kendileri için yapmıyorlar. İstisnasın sen demek ki o zaman çekil kenara senlik bir mevzu değil.
Çoğu kişi olabilir ben herkesi aynı yere koyma dedim temizlik konusunu makyajla karistirmadim duş ve bakımdan bahsettim soruyu soran kişi yüzümü bile yıkamaya üşeniyorum yazmış olmasından kaynaklı. dedigim gibi kimseyi yargilamıyorum ama bende o derslere girsem yapmış olacağım bu yüzden sadece o insanlarla aynı şekilde yargılanmak istemem.
Duş ve makyaj olarak söyledim ki duş yaptiktan sonra makyaj yaptığımdan kaynaklı makyaj kelimesinin geçmesi kişisel bakım olarak her sabah duş almadan kendimi temiz hissetmem duş almışken de makyaj yaparak kendimi iyi hissederim
Saç baş dağınık, pijamalarla girmemek lazım derse. Düzgün bir saç, düzgün bir kıyafet ve uyanmış canlı bir yüz yeterli olacaktır. Çok istiyorsan bb krem sürebilirsin.
Normal okula giderken nasılsan öyle yap. Ben saygımdan öyle yapıyorum. Öğretmen olsam karşımda pasaklı saç baş dağılmış duran bir öğrenci görmek istemezdim.
Onlar ders için girmiyor, töbe estğafurullah yaa. Onlar doğal halleri ile çirkin oldukları için makyaj yapıyolar fake onlar tatlım. Sen onlara bakma derse odaklan onları niyeti başkaaa
Ya saçmalama. Onlar ders dinlemeye değil, mankenlik yapmaya geliyorlar.. Sen de kalk, yüzünü yıka, saçlarını tara, rutin bakımlarını yap gir derse. Başkalarına ne bakıyorsun..
Aman hepimizin bildigi ve nefret ettigi okulun popi olan gıcik kızları bence makyaj yapma öyle normal yüzünü yıka saçını tara dogal gözükmek inan bana daha iyi
Sen bunu diyince bir haber aklıma geldi tvde çıkmıştı bir adam onlime ders için müdür mü ne kızlara lf söylüyodu kamerası mikrofonu kapalı sanıpta onu aklıma getirdin o kdr haklısın ki
Onların amacı farklı : ) sen dersini dinle onlara bakma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ay tanrıçası Selana'dır. Hekate ise gece-gündüz ile ilişkilendirilir. 7 yıl boyunca Lagina Hekate tapınağında kazı çalışması yapmış biri olarak konuşuyorum ☺️
Herkeze bakma diyip klasik bir cevap vericem fakat olabilir yani kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap. sınıfında hoşlandığın bir çocuk olabilir makyaj yapman kendini iyi hissettirecekse yap... hepimiz genciz olabilir
Abartmaya gerek yok ders için giriyoruz sonuçta ben geceden kalma topuzumla pijamalarımla giriyorum sadece yüzümü yıkıyor bir de dişlerimi fırçalıyorum