Güzellik & Bakım Size göre en iyi fizik uyarlaması nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana gorseldeki fena bişey Güncellemeler+1 yıl Güncelle Size göre en iyi fizik uyarlaması nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tacu_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ten rengine kadar şöyle 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah tosunuma😂😂 Yorumla Tacu_ +1 yıl Tr de böyle kız çok. Baya şanslıyım kdjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Veren olursa şanslısın 😂 Yorumla Tacu_ +1 yıl Oluyor knk. Sorun şu ki malın tekiysen ona aşık oluyorsun. Öyle vermelik dediğin ilişki türü olan takılmalık ilişkileri gururuna yediremeyip kızdan ayrılıyorsun. Bu konuda baya doluyum. 1 sene önce başıma geldi. Hala üzülüyorum Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Biraz sisko😋 Yorumla Tacu_ +1 yıl @RomantikYagmur neresi şişko ya. çarpılırsın tövbe et fjjfjdkd mısır tanrıçası gibi hatun Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Biraz kilosu var bence araplarda boyle sevio Yorumla Tacu_ +1 yıl @RomantikYagmur kilosu iyi. Arap değilde latinler efsane oluyo Yorumla RomantikYagmur +1 yıl 95 kilo rahat var Yorumla Tacu_ +1 yıl @RomantikYagmur 180+ ise normal Yorumla RomantikYagmur +1 yıl 180 yoktur Yorumla Tacu_ +1 yıl @RomantikYagmur vardır. 178 80 ex imin vücut hatları böyle sayılırdı. hatta bu kadın daha zayıf gözüküyor Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Kilolumu sevion Yorumla Tacu_ +1 yıl @RomantikYagmur balık etli ve üssü daha çok hoşuma gidiyor Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Benimde oyle hosuma gidio bayanlarda o yuzden cok kilo atmak istemiom Yorumla
ELAÇ0CUK Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bana gorseldeki fena bisey mi 😅Gorsel turkceni bozmus ger egiyle yakinlassan hic konusamazsin sen heralde arkadasim :d 1 0 Yorumla
Gizemctnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl böyle vücutlarda çatlak selülit sarkma gibi bir sürü problem oluyor sonra onları da linçliyor erkekler 2 0 Yorumla
EdylineGelmiş Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çıplak görülmeden belli olmaz elbiseler yanıltabilir 3 1 Yorumla RomantikYagmur +1 yıl 👌👌👌👍👍👍👍Cok ama cok dogru ben k8vrimliyim ama elbiseyle hic belli olmuyor Yorumla
yinesu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Buna net bir cevap vermek.. Bilemedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Takriben? Yorumla
vanessa--00 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl O zaman Amerikan ya da Türk kadını beğeniyorsunuz onlarınki ve bizimki böyle fiziksel olarak 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genis omuzlu atletik vucutlar. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadın sevince Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Yok be kadin vucudu icin dedim zaten. Bak yukaridaki kadinin da sirti genis ama koca gotlu onu sevmedim. Yorumla Soran +1 yıl Got olacak olmadan olmaz Yorumla
RomantikYagmur Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Baliketli 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tosun olmasın 😂 Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Yok ama kivrimli baliketli Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi😂😂 Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Evet😋😊 Yorumla RomantikYagmur +1 yıl Ben8m fizigmi kiskana k8skana bi hal oldunuz baliketli kivrimli daha ne olsun Yorumla
deelfiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl dümdüz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Dümdüz olan ne Yorumla deelfiiinnn +1 yıl fizik işte hatsız dümdüz fizik Yorumla Soran +1 yıl Kalas gibi Yorumla deelfiiinnn +1 yıl eeet Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ten rengine kadar şöyle
Maşallah tosunuma😂😂
Tr de böyle kız çok. Baya şanslıyım kdjdjdj
Veren olursa şanslısın 😂
Oluyor knk. Sorun şu ki malın tekiysen ona aşık oluyorsun. Öyle vermelik dediğin ilişki türü olan takılmalık ilişkileri gururuna yediremeyip kızdan ayrılıyorsun. Bu konuda baya doluyum. 1 sene önce başıma geldi. Hala üzülüyorum
Biraz sisko😋
@RomantikYagmur neresi şişko ya. çarpılırsın tövbe et fjjfjdkd mısır tanrıçası gibi hatun
Biraz kilosu var bence araplarda boyle sevio
@RomantikYagmur kilosu iyi. Arap değilde latinler efsane oluyo
95 kilo rahat var
@RomantikYagmur 180+ ise normal
180 yoktur
@RomantikYagmur vardır. 178 80 ex imin vücut hatları böyle sayılırdı. hatta bu kadın daha zayıf gözüküyor
Kilolumu sevion
@RomantikYagmur balık etli ve üssü daha çok hoşuma gidiyor
Benimde oyle hosuma gidio bayanlarda o yuzden cok kilo atmak istemiom
Bana gorseldeki fena bisey mi 😅Gorsel turkceni bozmus ger egiyle yakinlassan hic konusamazsin sen heralde arkadasim :d
böyle vücutlarda çatlak selülit sarkma gibi bir sürü problem oluyor sonra onları da linçliyor erkekler
Çıplak görülmeden belli olmaz elbiseler yanıltabilir
👌👌👌👍👍👍👍Cok ama cok dogru ben k8vrimliyim ama elbiseyle hic belli olmuyor
Buna net bir cevap vermek.. Bilemedim
Takriben?
O zaman Amerikan ya da Türk kadını beğeniyorsunuz onlarınki ve bizimki böyle fiziksel olarak
Genis omuzlu atletik vucutlar.
Kadın sevince
Yok be kadin vucudu icin dedim zaten. Bak yukaridaki kadinin da sirti genis ama koca gotlu onu sevmedim.
Got olacak olmadan olmaz
Selülitler baş kaldırmış olmasın?
Baliketli
Tosun olmasın 😂
Yok ama kivrimli baliketli
Senin gibi😂😂
Evet😋😊
Ben8m fizigmi kiskana k8skana bi hal oldunuz baliketli kivrimli daha ne olsun
Bu degil
Hangidi
dümdüz
Dümdüz olan ne