Güzellik & Bakım Çevrenizde "süslü kokona" olarak mı bilinirsiniz? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar 💜💜 Takılar, küpeler, kolyeler, makyaj, göz alıcı giyimleriniz var mı? Ve çevrenizde "süslü kokona" olarak bilinir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel.. Güncellemeler+1 yıl İyi geceler herkese❤️ Çevrenizde "süslü kokona" olarak mı bilinirsiniz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Ben sade biriyim, takı aksesuar olarak öyle dikkat çekici olacak şekilde bir takıntım yok. Beni seven sade halimle sevsin. 1 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Hayır hatta “salmış” biri olarak söyler annem diyor ama bunu. Başkaları beğenir tarzını ama kokona değilim ben 😂 1 0 Yorumla
MinikKiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır. Makyaj yapmayı sevmiyorum (yapanlara saygı duyuyorum.) Olabildiğince sade ve rahat giyinip, aksesuar olarak sadece saat kullanıyorum. 1 0 Yorumla
beautiful-angellll Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Evet oyle bilinirim giyim taki konusunda oyle derler 2 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Genelde aksesuar kullanırım fakat gittiğim yere ve ortama göre değişiyor. 1 0 Yorumla
Elcinvogue Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Önceden öyleydi ama simdi biraz rahatligima düşkünüm süslü degilim yani 1 0 Yorumla
Cebrenn_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her zaman 👍 Kokona değilim sadece giyinmeyi ve süslenmeyi seviyorum. 0 0 Yorumla
Levensgenieter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bazı zamanlarda ‘süslü’ derler. Yerine göre değiştiği için sanırım😌 0 0 Yorumla
AyYlakk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yoo aksine yaşımdan çok çok büyük nene tavırları sergiledigimi söyler millet 0 0 Yorumla
edasoyluu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet ama yerine göre yapmak lazım her zaman abartmayalım 1 0 Yorumla
servetansin Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aksine sadelik abidesi olarak görünürüm 😂😂 2 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Yok süslü demiyorlar da, bakımlı diyelim 😉☺️ 2 0 Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Süslü kokona değilim ama kendime bakarım yani 1 0 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Yok ya. Rimelle rujdan başka birşey sürmüyorum. 1 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Evet genelde süslü pakize derler 😄 1 0 Yorumla
Fathervanga Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Hayır ama kokona olarak bildiğim çok kişi var 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Ben çevremdeki en süslü birey olabilirim. 1 0 Yorumla
cenkkale82 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Ben hiç öyle bilinmedim cirkin ama SEKSİ olarak tanınırım 0 0 Yorumla
eexx0101 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. evet genelde öyle derler 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır bana süslü diyen alay ediyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sade biriyim, takı aksesuar olarak öyle dikkat çekici olacak şekilde bir takıntım yok. Beni seven sade halimle sevsin.
Hayır hatta “salmış” biri olarak söyler annem diyor ama bunu. Başkaları beğenir tarzını ama kokona değilim ben 😂
Hayır. Makyaj yapmayı sevmiyorum (yapanlara saygı duyuyorum.) Olabildiğince sade ve rahat giyinip, aksesuar olarak sadece saat kullanıyorum.
Yok kız hatta spor takılırım hiç süs bana göre degil
Evet oyle bilinirim giyim taki konusunda oyle derler
Genelde aksesuar kullanırım fakat gittiğim yere ve ortama göre değişiyor.
Önceden öyleydi ama simdi biraz rahatligima düşkünüm süslü degilim yani
Her zaman 👍 Kokona değilim sadece giyinmeyi ve süslenmeyi seviyorum.
Bazı zamanlarda ‘süslü’ derler. Yerine göre değiştiği için sanırım😌
Yoo aksine yaşımdan çok çok büyük nene tavırları sergiledigimi söyler millet
Evet ama yerine göre yapmak lazım her zaman abartmayalım
Aksine sadelik abidesi olarak görünürüm 😂😂
Yok süslü demiyorlar da, bakımlı diyelim 😉☺️
Süslü kokona değilim ama kendime bakarım yani
Yok ya. Rimelle rujdan başka birşey sürmüyorum.
Evet genelde süslü pakize derler 😄
Bilinmem rahat olmayı severim
Hayır ama kokona olarak bildiğim çok kişi var
Hayır alakam yoktur 😀
Ben çevremdeki en süslü birey olabilirim.
Hayır sadeliği tercih ediyorum hep
Ben hiç öyle bilinmedim cirkin ama SEKSİ olarak tanınırım
evet genelde öyle derler
Rahat giyinirim süs bilmem.
Hayır bana süslü diyen alay ediyordur
Evet evet pek çok
Renkli saçlarım yüzünden evet 😂
Evet öyle bilinirim
Hayır gjfgjj
Hayir
Hayır öyle bilinmem.
Hayır