Cokk kisayim çok sinirim bozuldu, keskee 175 olsaydım bari
Kısa evet
Orta boy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçte kısa değilsin. Millet kendine eğlence arıyor bebek gibiler. Olgunlaşmamışlar takma kafana. Şahsen karşımda benle aynı boyda bir erkek olsa bile kısa demem aksine gözlerini rahat görebildiğim için mutlu olurum. Gerçi boyum 1.70 ama onunda kendince bir cazibesi var asıl kastetmek istediğim o...
Thnks
Cevap
6Cevap
türkiye standartlarında yeterli ve iyi bir boy kanka
Kızların boyu genelde 165 falan ya yani o kadar da kötü değil boyun
165 kız bana niye baksın yok dndhdhdjsj
Onların derdi 180 , hatta çoğu kızın derdi 180
Ben 165 ama çok uzun da iyi durmuyor bence yani ben öyle düşünüyorum
180 uzun değil ki , 174 adam yerine 180 daha iyi 👍
174 ise aşırı kısa
Yok yok
Kısa değil bir de zayıfsan zaten uzun gozukuyosundur
Orta kiloluyum geniş omuzluyum, iri duruyorum , ( aslında oldugumdan uzun gozukuyorum bir kızı kolayca 178 diye kandirabiilirim ama yalan soylemeyi sevmem 😎)
Kilom 72
Hmm iyi yani ne diyim omuzlarında genismis bence o kadar kısa degilsin
Bana kilo alma taktiği versene
Kankamdan aldigim taktığı söyleyim sana yatmadan önce bol bol ye, baya kilo alırsın 2 hafta iceriside farkı göreceksin, bol ekmek yemelisin bol bolda makarna tüket , kilo alırsın. Ama ben azcik kas yapmaya çalıştığım için proteinli şeyler tüketmeyi tercih ediyorum.
Boy 165 kilo 47 sürekli başım dönüyo ve baygınlık geçiriyorum ortalıkta. Doktor da anormal bir durum yok dedi
3 kilo daha al, ideal olursun işte, dert etme, ama bayginligin sebebi zayıflık olabilir tansiyon düşürüyor zayıflık
Anladım saol
Bide regl falan nedeniyle kan kaybediyorsun, tansiyon iyice duser.
Hiç sorma okulda her ay bayılıyorum
bir kere merdivenlerin başında duruyorum başım döndü ve gerisi yok neyse ki biri tutmuş beni de düşmemisim
Aman dikkatli ol bol et balık ye ve tuzlu şeyler ya ortalıkta bayılma kafanı bir yere çarparsa o isler tehlikeli , dikkatli ol bacım
Kaşim yarık bu yuzdne skdnjdbdndb
Dikkat et dediklerimi yap bence :) bol et ye ve yatmadan yemek ye
Tamam umarım alırım kilo saol
Öd :)
Biraz kısa. Ben de 174üm.
Bu kezbanlar beğenmez
Kısa değil
Cidden mı ya, millet cüce diyor bana djdjsjsj
160 ım sana kısa demeye hakkım var mı sence😂
Vsr tabii ki , 160 iyi boy, 150lerin bile hakkı var senin beni öldürmeye de hakkin var😅😅
Yok yok kısa değilsin
Eyv bacım moralimi düzeltiniz, butda itin popona sokacaklsr zanettim valla çok teşekkür ler
arada 1 cm fark vr iyi misin ya😂😂
1.70-1.80 orta
Normal knk
1 cm lafı bile olmaz
Psikolojik olarak önemli yani , bir sınır
Orta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar