Yok canım o kadarı da normal eğer erkek sakalı gibi koyu renk değilse bence ellenmemeli. Çünkü ağda vs yapınca yanındaki minik tüyler de köklenmeye başlar bu defa sürekli yapmak zorunda kalırsın. Tek tük çıkan belirgin kıllar varsa eğer onlara da iğne epilasyon yaptırmak en uygun çözüm olacaktır
Sanırsın bana herkes bebek ciltli bir ufak kıl tanesi yok. Belli olmuyorsa yani simsiyah uzun uzun değilse gerek yok özellikle yüz bölgesinde ağda kullanan hemcinslerim lütfen yapmayın kararma ve sivilce olarak geri dönebilir yaptığınız size
Oldu paşam saç kaç kirpik dışında hiçbir şey kalmasın vücutta. Ya hayır bu sağlıklı bile değil sakin ol siz p. rn yıldızı değilsiniz kendinizle oynamayın bu kadar
Ben tüyden çok haz almıyorum ama özgür irade ve bence kim nasıl rahat ve huzurlu hissediyorsa öyle olmalı kıl tüy meselelerle milleti yormamak gerek...
Aşırı dikkat çekmediği sürece hiç gerek yok bazılarında sakal gibi oluyor benim arkadaşım mesela illaki alması gerekiyor bak sakal gibi diyorum ya ona benzemiyorsa hiç elleme 😀
Buradaki orman vücutlu erkeklerin kızların yüzündeki küçük tüylerine kadar karışması peki?
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence kadınlar nasıl işlerine geliyorsa daha doğrusu nasıl kendilerini mutlu hissediyorlarsa onu yapmalılar, kendilerini dinleyerek.. misal ben kollarımı bile almam bacaklarımbacaklarındaki tüyler de seyrek zaten gerek yok.. Yüz tüyü mü asla
ara sıra ağda, yüz jiletleri oluyor bazenleri de onla alıyorum. Jilet diyince ürkütmesin kalın ya da daha fazla çıkartmıyo hiçbir fark olmuyor yüz tüylerinde