Güzellik & Bakım Farmasi White correct krem bikini bölgesi için uygun mu? Ayselinko Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Farmasi'nin White Correct aydınlatıcı kremi sadece cilt için mi bikini bölgesine kullanılır mı veya aranızda kullanan var mı bir yan etkisi oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Veya bikini bölgesi beyazlatıcı başka krem önerisi olan var mı Farmasi White correct krem bikini bölgesi için uygun mu? Cevapla Cilt Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir halta yaramiyor kullandim. ecza bakim var instada o inceledi icerigini hic bir halta yaramaz dedi. Bioderma pigmentbio ya da viaxi al dedi 1 0 Yorumla
farmasm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Sabun ve kremi bir arada kullanmanız lazım fakat kullanım şekli farklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben o kremi sadece yüz için kullanıyorum. Bikini için uygun olduğununu zannetmem. O bölgeye özel ayrı kremler var. Onlardan al kullan 0 2 Yorumla Ayselinko +1 yıl Önereceğiniz bir krem var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok, ben o bölge için aydınlatıcı krem kullanmıyorum. Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl farmasi markasından şaşma, gerçekten kaliteli 1 0 Yorumla
simsiyah_ruhlarımız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Sapık mısın kusura bakma da 0 2 Yorumla Ayselinko +1 yıl Ne alaka be ciltle ilgili bir soru bu cinsellikle değil Yorumla simsiyah_ruhlarımız +1 yıl He ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir halta yaramiyor kullandim. ecza bakim var instada o inceledi icerigini hic bir halta yaramaz dedi. Bioderma pigmentbio ya da viaxi al dedi
Üstünde haricen kullanılır yazıyorsa özel bolgene surmemelisin.
Sabun ve kremi bir arada kullanmanız lazım fakat kullanım şekli farklı
Ben o kremi sadece yüz için kullanıyorum. Bikini için uygun olduğununu zannetmem. O bölgeye özel ayrı kremler var. Onlardan al kullan
Önereceğiniz bir krem var mı
Yok, ben o bölge için aydınlatıcı krem kullanmıyorum.
farmasi markasından şaşma, gerçekten kaliteli
Kullanma derim baska kremleri vardir onun
Sapık mısın kusura bakma da
Ne alaka be ciltle ilgili bir soru bu cinsellikle değil
He ok
Ne güzel şeyler soruyorlar ya 😅
hayır beğğ😒
Uygun uygun 😂