Dış görünüşten birini yargılamak saçma bir varsayım olacaktır. Kişiyi minimum 30 saniye, maksimum iki dakika gözlemledikten sonra böyle bir yargıya varılmasının daha uygun olacağı kanaatindeyim.
Bak günümüzde iyi niyet pek kalmamış insanlar saatlik ilişki kuruyorlar ilişki dediğim tum ilişkileri kapsıyor is göç vs birinin iyi niyetini anlaman için onda bir fedakarlık görmen gerek. Masumiyet nedir bilirmisin Arapça'dan türemiş asıl anlamı günahsız demek Buda peygamerlerin sifatidir günümüzde ise masum kendini iyi gösteren olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dış görünüşten birini yargılamak saçma bir varsayım olacaktır. Kişiyi minimum 30 saniye, maksimum iki dakika gözlemledikten sonra böyle bir yargıya varılmasının daha uygun olacağı kanaatindeyim.
masumiyet farklı bişey ama genelde beyaz tenli kızlar masum yüzlü duruyor denir ama içinde şeytanlık olup ta masum görünmek marifet ister
Ya masum gibi gözüken kızlardan asıl uzak durulması gerekiyor hem masumluk sohbet ettikçe anlaşılır
Şimdi ben baya beyaz tenliyim ama yüzüm pürüzsüz değil (sivilce belası) sırf bu yüzden masum olmuyor muyum?
Oyuzden demedim temiz bir yüz ve beyaz ten masum gözükür mü diyorum
Bence masum görünüp görünmemek davranışlarla alakalı
Bu soruya göre evvet acı gerçek masum değilsin ama o masumluk sohbet ettikçe anlaşılır ya dış görünüşün önemi yok
@Zivasslıımm neden bu soruya göre karar verdin anlamadım
Şöyle bir şey vardır ortam. ve duruma göre karar kılma diye Bende buna göre verdim
Masumiyet bence dışta değil içten anlaşılır
Masum, iyi niyetli olduğunu nasıl anlarsın peki
Bak günümüzde iyi niyet pek kalmamış insanlar saatlik ilişki kuruyorlar ilişki dediğim tum ilişkileri kapsıyor is göç vs birinin iyi niyetini anlaman için onda bir fedakarlık görmen gerek. Masumiyet nedir bilirmisin Arapça'dan türemiş asıl anlamı günahsız demek Buda peygamerlerin sifatidir günümüzde ise masum kendini iyi gösteren olmuş
Gelmez anacım bu devirde gelmez
Yani hemen hemen ama bakışlarda önemli
Masumiyeti rengi şekli direk belirlemez ama
Gelmez olur mu? Fiziğin nasıl?
Zayıfım fiziğimi çok beğenirler tabi bende beğeniyorum fiziğimi
Ölçülerin?
Yo ne alaka
bakmak lazımm
Bakışlar gözler önemli 😉
Evet
Lokum mu ilik mi. Hepsi iste.. on numara
Gelir