sırtım, göbeğim, belim, yüzüm, göğüslerim.. her yerimden öyle delicesine kıl fışkırıyor ki.. psikolojim bozuldu artık. doktora gittim hormon testi yaptı her şey normal dedi. ama benim için hiçbir şey normal değil. epilasyona gidecek durumum henüz yok. esmerim ama beyaz tenli olduğum için ağda her yerimde kırmızı kabarcıklar bırakıyor. ben de jilete geçtim. jiletle de pürüzsüz olmuyor.. yüzüme henüz hiç dokunmadım korktuğumdan.. yemin ederim psikolojim yerle bir. bir de arsız akrabalar olur bilirsiniz.. halalar falan.. eğiliyorum belim açılmış "ayyy napıcan kız sen de bu kıllarla erkek misin acaba ayol ahahaha".. akraba da sonuçta, ağzına iki çarpıp sana mı kaldı kılım? da diyemiyorsun.. tatile bile gidemiyorum.. lütfen yardım edecek bir şeyler önerin..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lazer epilasyon makinesi vaf philips'in onu al 300 bin atış fonksiyonu var ayarlı.. onu alsan bence cok büyük bir ölcüde kurtulursun..1600 küsürdü yanls hatırlamıyorsam kablolu bir de kablosuz modeli var o daha pahalı srn kabloluyu al bence
biriktiriyorum parayı yavaştan.. teşekkür ederim
Neden cunku reyonda bizim bir kz arkadas kullabıyordu.. ulan kızın kolunda tuyler vardı bir kac hafta gecti tuylrrden eser yok tamamen kurtulmus sonra koluna dövme yaptı falan cirkin oldu ama iste yani kurtuldu tüm tüylerinden 🙂👍🏻
Bir süre kuaförde ağda yaptır kendin uğraşmak zor olur çünkü. En kısa zamanda paran olur ve lazere gidersin umarım :)
ağda da pürüzsüz yapmıyor ki :( bir de bir dahaki ağda için tüm kılların çıkmasını beklemem gerekiyor.. jilet daha kolay bu yönden.. iki kık hemen çıktı mı basıyorum jileti.. umarım.. çok teşekkür ederim
Evet ağda için biraz beklemek gerekiyor. Her gün jiletle idare ediceksin o zaman. Rica ederim :)
Hormon bozukluğun olabilir. Ağda ile kendin almayı dene. Tüy olarak mı yoksa sert yoğun kıl mı var.
keşke yazdığım yazıyı okuyup yorum yapsaydın :(
Okudum ama pardon o kısmı unutmuşum 😐 çok mu var kıllanma. Kaç yaşındasın
Kızma lütfen 🍒
Geçmiş olsun aşırı fazla mı bu durum bide tüy dökücü deneyebilirsin
tüy dökücü de denedim.. ama söylenenlere göre daha fazla ve koyu çıkarıyormuş.. gerçi daha ne kadar fazla çıkarabilir bilmiyorum ama.. kılların çıkması 4 5 günlük zaten.. süreyi uzatamıyorum.. sürekli kıl almakla uğraşıyorum
Senin sorununu bence ağda çözer
Böyle her bölgede mi
ağda cildimi tahriş ediyor her yerim kırmızı oluyor.. kremler de denedim ama pürüzsüz olmuyor hiçbir zaman..
Nasıl yardım edebilirjm sana
merhaba ben kuaforum agda yapmıyormusun jıletde heryere vurulmazz
Tek önerim jilet kullanama sakın
jilet kullanmadan nasıl başa çıkacağım?
Burdan kimse sana yardim edemez epilasyon şart
param yok YOK PARAM YOK P A R A M Y O K
Fakirin yüzü güler mi be Aga. d Harbi 10seans kaç k yapiyor acaba
Takma milleti ama kılları al tabi
takmamam elde değil ki..
İnsanları takmamayı öğrenmelisin
Kofure git parasini ben beririm
ağda cildimi tahriş ediyor diyorum parasını ben veriyim diyorsun. ağdaya benim de param var kendi paranı kendi kılların için harca sen.
Harcarim da alck kimse yok
yssin kac
Pkos var sende
hayır doktora o ihtimali de sordum.. yokmuş hiçbir şeyim..
O zaman yapabileceğin tek şey ağda 🤷♀️ Evde bacaklarını kollarını falan yap yapamadığım yerleri kuaförde yaptır. Sonra cildim tahriş olmasın diye krem kullanabilirsin ve ne zaman uzarsa direkt bas Ağdayı zamanla azalır. İlerde belki lazer yaptırırsın. Ve şunuda söyleyim sakın üzülme tek değilsin her Kizin göbeğinde sırfında popişinde kıllar olur sadece bazılarında gözükmez bazılarında gözükür. Benim annem kuaför ve nasıl vücutlar gödüğümüzü sana anlatamam çok normal sakın utanma kendinizde üzme çözülmeyecek meseleler değil bunlar ☺️
çok çok teşekkür ederim.. çok mutlu ettin beni 💖
Önemi yok ☺️ Böyle şeyler için kendini üzme ne koşa zamanda ağdaya başla ve zamanla alışıcaksın başta acıtıcak tabi ama o güzel tüysüz vücudunla karşılaşınca hep yapmak isticeksin, zaten çoğumuz yapıyoruz ☺️ Kendine iyi bak dikkat et
ağdayı da çok denedim ama.. yeniden başlarım yapacak bir şey yok 💖
Ağda kökten almıyo unutma 2 haftada bir yap yapabiliyorsan hepsininin iyice çıkmasını bekleme düzenli aralıklarla yap çok az çıksa bir sonra kendilinden azalıcak merak etme ☺️
deniceemm