AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
375Cevap
Uygun fiyatlı , terletmeyen gül gibi kokan bir deodorant 😻
Parfümde çok naif kokulu olmalı bence😸
Güzel kokması bide ucuz olması beklentimi karşılasın yeter çok fazla seçici değilm sonucta deodorant tır insan fazla bişey beklememeli parfüm değil
Çiçek gibi kokmayı çok severim. Fakat özellikle boyun çevremde küçük küçük et genler oluşuyor. Sebebi kullandığım parfüm veya deodorant olabilir mi?
İyi ve güzel kızlar nice girl ve ophelia kullanır 😎
Genelde baharatlı kokuları seviyorum ama küçük bir prenses olmak istediğimde pink paradise kullanıyorum XO🙈
Güzel kokmalı ve kalıcı olmalı cildime zarar vermemeli bunlar varsa tamamdır.
Deodorant kullanmıyorum zaten zararlı gerek yok kızlarında koltukaltı kokar
Deodorant zararlı mı acaba ozonu falan deliyo diyolardı
asık olunca her kokuyu seviyorum.. ama tabi ki gönlüm daima kadınsı konulardan yana♥
Açıkçası benim için en başta kalıcılığı ve şekerli olmaması çok önemli fresh kokuları seviyorum ve tabii birde kıyafetlere iz bırakmamalı
kesinlikle ve kesinlikle kalıcı olmalı ve gerçekten fiyatı uygun olmalı ki rahatlıkla o parayı verebileyim en önemlisi de güzel kokmalı
Bence tamamıyla senin derdin farklı olmak kimsenin kullanmadığı bir deodarnt kullanarak kendini mutlu edebilirsin
Elbette çiçeksi ve fresh kokular her zaman güzeldir. Ağır kokulardan nefret ediyorum özellikle şekerli..
Ocean ferahlığını hiçbir şeye değişmem. Bu duş jelinde de geçerli. Bir insan her şeyden önce ferah ve fresh kokmalı. Her an...
deodorantın deriye direkt temas edilmesine karşıyım ben şahsen beni rahatsız ediyor sonuçta ciddi kimyasal içeriyor
Uzun süre kalıcı olmalı. Hafif çiçeğimsi bir kokusu olmalı. Koşup, zıplayip her şeyi yapayım ama ter kokusu olmasın
bir kere kesinlikle kalıcı olmalı ve tene sıkılabilir olmadı. Koku olarak da aşırı kadınsı kokuları hiç sevmem daha hafif kokular hoşuma gider
Kendimi çiçek bahçesinde hissetmeliyim oyle derinlemesine nefes aldırmalı ama aynı zamanda yorgun günlerimde fresh kokusuyla beni tekrar canlandırmalı
Sıktıkça bitmeyen bitmemesi için de bir o kadar kalıcı olması gerekirken kokusuyla enerji getirmeli:)
Güzel kokusu ile herkesi hayran bıraktıracağım, kalıcı bir koku dışında elbetteki alerji yapmamasını beklerim
Kokusu ile seni mutlu huzurlu hissettirmeli, ve yanından geçtiğinde söyle bir kokunun sahibi kim diye bakmalilar
ben de fresh kokuları tercih ediyorum şekerli parfümler insanı batarken freshler etrafa güzellik saçıyor :)
ilkbaharda çiçeksi yazın ocean ve yaz meyveleri kokusu kış ve sonbaharda da kesinlikle bahartlı ve odunsu kokular
Çiceksi ve ferah olmali carpici olmali surekli koku degismez bir kokusu olmali insanin o kokuyla hatirlanmali
alüminyum içermemeli
Şekerimsi kokmamalı
Kıyafete iz bırakmamalı
Fresh olmalı fresh kokulara bayılırım ayrıca kalıcı olmalı
Ben çiçeksi koku sevmiyorum. Odunsu ve baharatlı kokular seviyorum. O yüzdeeeen... İşte.
kalıcı ve hoş kokulu olmalı , ter kokusu kesinlikle önlenmeli
Güzel koksun, yapış yapış olmasın, ve alüminyum içermesin =)
sokakta yürürken yanımdan geçenlerde hoş bir koku bırakmalı
Ben çiçeksi ve şekerli kokulardan pek haz etmem hangi deodorantı önerirsiniz?
Şu çirkin şeker ve yapış yapış olanlardan olmasın yeterli
Hem ferah olmali hem de uzun süre kalici guzel bir kokusu olmali.
Hoş ve kalıcı olmalı. Kokunun uzun süre gitmemesi ve yumuşak bir koku olması lazım bence...
Parfüm dükkanı düşünüyorum, masraflimisir, mal tedariği kolay ve konomik midir
Kalıcı olması ve çekici bir koku olması benim için önemli
Güzel sexy olmalı diğer her şeyin olması gerektiği gibi
Kokusuz olmalı faif heryere tasinilabilir kucuk olmali ve cabuk bitmemdli
sanseh ferah tutmasini tercih ederim ozellikle antalya gibi bir yerde cok onemli
Erkekler için de var mı. Yoksa sadece kızlar için mi
Sağlığa zarar vermeyecek olmalı. Asıl bunu kontrel ederim. Sonra kokusu önemli markası
Tamda böyle olmalı bu " bence" hislerimin tercümanı olmuş
Leş gibi suçla havalarda leş gibi insan kokularını çekmek zorunda kalmayalım yeter
Her türlü kokmasi lazım ilk olaraktan sonra ise kokusu oda kişiden kişiye değişir
Çok fazla ağır kokusu olmayan yinede kendini belli eden
Karşındaki ni etkileyecek kokular gün boyu güzel hissettiriyor
Rahatsız edici olmadığı sürece deodorant deodoranttır. Parfüm değil ki bir beklentim olsun.
Çok önemli ya valla bazen seçmekte kararsız kalıyorum
Kalıcı olsun güzel koksun iz bırakmasın vesaire vesaire
Parfüm de kizlar bence daha dikkatli ve guzel haz verici kokular kullanmali
Kalıcı olması önemli ama bu parfümlerin kokusu çok güzel
Çok ağır kokmayacak ve sportif olucak insanı kendine çekecek
veee Ferah ve kullanisli olmali
Parfüm gibi çarpıcı bir kokusu olmalı ve terletmiycek
Parfüm gibi çarpıcı bir kokusu olmalı ve terletmiycek
çikolata veya nane kokulu bayılırım kesinlikle saçmaladım galiba değil mi hadi görüşürüz
Parfümlü değilde temiz ferah 2 dk önce duştan çıkmışçasına ferah hissettireninden..
Annemin o tarif edilmez öz kokusu olduğu zaman kendimi daha rahat hissetmemi sağlıyor.
Kıyafetlerde leke bırakmayan ve kalıcı kokulu deodorant tercihim
Tatlı bir koku yerine ferah bir koku her zaman tercihim olur
Ferah ve etkileyici bir kokuya sahip ama aynı zamanda da ağır olmayan...