Göbek, kalça arası ve kasıklarda çıkan gür tüylerden nasıl kurtulurum?

Benim kasık bölgesinden ameliyat olman gerekiyordu hafif kıllar vardı bacağıma doğru ve hayatımda hiç ellememiştim. ameiyat olacağım diye o bölgeden Doktor görmesin diye jiletle aldım şu an bacağımın yarısına kadar gelen kıllar var çokgür çıktı. Kasık bölgesi tam olarak neresi oluyor acaba o kıvrım yerini taşar mı. Çünkü benim taştı ve o bölgelerde de noktalar kalıyor siyah siyah. Tenim de beyaz zaten. Bir de popo arasında hafif vardı ben rahatsız oldum orayı da jiletle aldım hayvan gibi çıktı ya. Bakıyorum arkama dönüp gözüküyor kısa saçlar gibi. Kalça arasını jiletle yukarı doğru alıyorum birde. doğru mu alıyorum? Arada tüy dökücü sürüyorum komple önlü arkalı. Ama jilet daha pürüzsüz yapıyor.
ha şunu da a söyliyim hastalığım kıl kökleriyle alakalı ve benim için iyi olan , doktor hastalığımın tedavisi için lazer dedi. ama durumumuz çok iyi değil. Ne zaman olurum bilmiyorum. Birazcık kıza benzemek istiyorum ya. Normalde hormon bozukluğu olabilir ama hiç baktırmadık çünkü kıl tüyden daha önemli hastalıklarım var çok önemsemek istemiyorum ama yine de gördükçe o kılları erkeğe bakıyorum sanki. Elimden geldiğince alıyorım ama bu sefer de noktalar kalıyor dediğim gibi. Vücuduma arkadan bakınca baştan aşağı o kadar pürüzsüz ki harika tüm kıllar önde toplanmış. Göbeğime göğüs etrafına da küçükken cahillik işte jilet değirdim. Bacağımdaki fazla kılları bile dert etmiyorum artık. Sadcee anormal olan yerler var göbek ve kalça arası ve kasığımdakilerin taşması gibi buralar moralimi bozuyor.
Göbek, kalça arası ve kasıklarda çıkan gür tüylerden nasıl kurtulurum?