Benim kasık bölgesinden ameliyat olman gerekiyordu hafif kıllar vardı bacağıma doğru ve hayatımda hiç ellememiştim. ameiyat olacağım diye o bölgeden Doktor görmesin diye jiletle aldım şu an bacağımın yarısına kadar gelen kıllar var çokgür çıktı. Kasık bölgesi tam olarak neresi oluyor acaba o kıvrım yerini taşar mı. Çünkü benim taştı ve o bölgelerde de noktalar kalıyor siyah siyah. Tenim de beyaz zaten. Bir de popo arasında hafif vardı ben rahatsız oldum orayı da jiletle aldım hayvan gibi çıktı ya. Bakıyorum arkama dönüp gözüküyor kısa saçlar gibi. Kalça arasını jiletle yukarı doğru alıyorum birde. doğru mu alıyorum? Arada tüy dökücü sürüyorum komple önlü arkalı. Ama jilet daha pürüzsüz yapıyor.
ha şunu da a söyliyim hastalığım kıl kökleriyle alakalı ve benim için iyi olan , doktor hastalığımın tedavisi için lazer dedi. ama durumumuz çok iyi değil. Ne zaman olurum bilmiyorum. Birazcık kıza benzemek istiyorum ya. Normalde hormon bozukluğu olabilir ama hiç baktırmadık çünkü kıl tüyden daha önemli hastalıklarım var çok önemsemek istemiyorum ama yine de gördükçe o kılları erkeğe bakıyorum sanki. Elimden geldiğince alıyorım ama bu sefer de noktalar kalıyor dediğim gibi. Vücuduma arkadan bakınca baştan aşağı o kadar pürüzsüz ki harika tüm kıllar önde toplanmış. Göbeğime göğüs etrafına da küçükken cahillik işte jilet değirdim. Bacağımdaki fazla kılları bile dert etmiyorum artık. Sadcee anormal olan yerler var göbek ve kalça arası ve kasığımdakilerin taşması gibi buralar moralimi bozuyor.
ha şunu da a söyliyim hastalığım kıl kökleriyle alakalı ve benim için iyi olan , doktor hastalığımın tedavisi için lazer dedi. ama durumumuz çok iyi değil. Ne zaman olurum bilmiyorum. Birazcık kıza benzemek istiyorum ya. Normalde hormon bozukluğu olabilir ama hiç baktırmadık çünkü kıl tüyden daha önemli hastalıklarım var çok önemsemek istemiyorum ama yine de gördükçe o kılları erkeğe bakıyorum sanki. Elimden geldiğince alıyorım ama bu sefer de noktalar kalıyor dediğim gibi. Vücuduma arkadan bakınca baştan aşağı o kadar pürüzsüz ki harika tüm kıllar önde toplanmış. Göbeğime göğüs etrafına da küçükken cahillik işte jilet değirdim. Bacağımdaki fazla kılları bile dert etmiyorum artık. Sadcee anormal olan yerler var göbek ve kalça arası ve kasığımdakilerin taşması gibi buralar moralimi bozuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Jiletle aldğın için çok gürleşmiş kılların erkek sakalı gibi olms. * a bir epilasyona gitsen iyi olur onlara danıs kıl köklerini yok edebilirler mi bir sor bakalım
Lazer olması için önce oradan alınması gereken iltihap var kasıkta. ve daha yeni olduğu için alınmıyor. O geçse yapılabilir. Zaten o iltihapların çıkmaması için Lazer yapılacak. Hastalık olmasa yaptırmazdı ailem. Ama iyi ki var pürüzsüz olcam hastalık sayesinde 😂
İyi o zaman sevindim yani böyle pürüzsüz olacağına:) iltihabın geçmesini beklicrksin mevcbır:) sonra düzelecek inş:)
Sanırım bunu çözmenin tek yolu epiyasyon. Ben senden beterdim.
şu an nasıl peki memnun musun
Her seanstan önce jiletle almamız mı gerekiyo kılları
İstersen konuşabiliriz
Olır ama benim göz damlası saatim geldi onu yapmam lazım
Onu hallet ve sonra bana mesaj at istersen
Anjiyo mu oldun bacağından. Jiletle aldıysan gür çıkar tabiki. Ben makine ile alıyorum yine aynı sıklıkta uzuyor. Ama bu havada zor terletir o kıllar.
Yok bacağım hep erkek gibiydi
ama bacağımın arka kısmında kıl çıkmıyor jilet yapsam da hepsi önde toplanmış
Kıl olsun ya boşver. Makine al kendine 0 ile kes iyi olur takma bunu kafana. Önemli olan genital bölge
Jiletle aldıysan normal böyle olması.. ağda yapmalısın bundan sonra.
Ağda yla ilgili hiçbişi bilmiyorum sadece bacağıma yapmasını biliyorum o da yukarı doğru. Ama kasık ne tarafa sürülür çekilir hiçbişey bilmiyorum bir de sivilceler çıkıyor alınca ya
Teninin alışma süreci var alışınca daha sivilce çıkmaz alırı kıl çıkıyorsa hormonal tedavi ilede alakalı olabilir... dediğin kadar kıllıysa merak ettim doğrusu.
kil cikmasi normal