Kendisi de aşırı yakışıklı yani muhtemelen seviyorum diye biraz fazla yakışıklı geliyor ama eli yüzü düzgün bir tip yani. Çevresinde çok fazla güzel kız var bense normal denebilecek tipteyim fazlaliklarım ve kusurlarım var. Sizce ne yaparsam şansım yükselir?
Hoşlandığım kişinin çevresinde hep güzel kızlar var, nasıl fark edilirim?
Aslında tam olarak bişey diyemicem bu tür duygular kişiden kişiye göre değişir yani karşındakinin ne hissetiği de önemli ben şahsi kendim adıma sana verebiliceğim tavsiye bu olur Kendin ol ve sade davran biraz böyle hanımefendi gibi. Ve onun seni bu şekilde görmesi lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslında tam olarak bişey diyemicem bu tür duygular kişiden kişiye göre değişir yani karşındakinin ne hissetiği de önemli ben şahsi kendim adıma sana verebiliceğim tavsiye bu olur Kendin ol ve sade davran biraz böyle hanımefendi gibi. Ve onun seni bu şekilde görmesi lazım
Ya ne fark edilcen saçmalama kendini düşürme lütfen sen bir kadınsın ve o elbet bir gün senin ayağına gelecek
Kiloluysa zayıflamalısın, spora yazılmalısın. Bakım yapmalı, güzellik salonlarına gitmelisin.
Zor valla ône atilman lazım kendini belli et
İletişime geçmen lazım
Adam ne iş yapıyo sen ne iş yapıyorsun?
Sadece yakışıklılara bakmazsan şansın yükselir
Kendine bakım yaparak başlayabilirsin
Boşverin uğraşmayın!
güzel olarak aısdıwejofew