Güzellik & Bakım Yüzdeki sigara yanık izi geçermi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alnıma arkadaşım izmarit fırlattı saolsun çok kısa bir süre boyunca yandı ve şu an biraz iz var geçermi acaba ne yapmam lazım geçmesi icin Yüzdeki sigara yanık izi geçermi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Allah sizi askfşskf geçer tabi küçücük bir şey ama güneş kremi sür bir de leke için krem al eczaneden akşamları da onu sür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı takıntılıyım böyle şeylere qowiuqiw yarın alicam bir krem inşallah geçer ya Yorumla Burbie +1 yıl Birde ten rengin buğday o kadar leke kalmaz benim olsaydı ölene kadar benimleydi o iz haha neyse geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eczaneden bepanten kullan veya saf zeytinyagi sür leke kremleri vs. Umarim gecrr 0 0 Yorumla
Aşkbokolog Takip Et Xper 2 Yaş: 83 +1 yıl yüzünü bu kadar sansürleme neyse cildiyeciye görün bir 0 0 Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kaşlarının şekli hoşuma gitti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla
İhtimalsiz_Olasılık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kabuk bağladıktan sonra madecassol kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Iz kalmaz demi ya kullanınca Yorumla İhtimalsiz_Olasılık +1 yıl Kalmaz umarım Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. İki güne geçer merak etme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçer inş iz kalmasından korkuyorum Yorumla
beyzbi Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Yeni olduysa düzelir krem falan kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 24 saat oldu daha yarın eczaneye gidiyim dicemde pazar kapalıdır herhalde Yorumla beyzbi +1 yıl Nöbetçi bulursun Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Geçmez o daha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 24 saat falan oldu yeni yani şu an zamanla düzelmez mi? Yorumla
walterw34 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl kanka iz kaldı mı 0 2 Yorumla aynurrrrrrrrrrrr 1 yıl Senin kaldı mı iz Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @aynurrrrrrrrrrrr sende var mı iz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah sizi askfşskf geçer tabi küçücük bir şey ama güneş kremi sür bir de leke için krem al eczaneden akşamları da onu sür
Aşırı takıntılıyım böyle şeylere qowiuqiw yarın alicam bir krem inşallah geçer ya
Birde ten rengin buğday o kadar leke kalmaz benim olsaydı ölene kadar benimleydi o iz haha neyse geçmiş olsun
Eczaneden bepanten kullan veya saf zeytinyagi sür leke kremleri vs. Umarim gecrr
yüzünü bu kadar sansürleme neyse cildiyeciye görün bir
Kaşlarının şekli hoşuma gitti
Demi
Kabuk bağladıktan sonra madecassol kullan
Iz kalmaz demi ya kullanınca
Kalmaz umarım
İki güne geçer merak etme
Geçer inş iz kalmasından korkuyorum
Geçer tabii, eczaneden bir krem alırsın.
Yeni olduysa düzelir krem falan kullan
24 saat oldu daha yarın eczaneye gidiyim dicemde pazar kapalıdır herhalde
Nöbetçi bulursun
Geçmez o daha
24 saat falan oldu yeni yani şu an zamanla düzelmez mi?
kanka iz kaldı mı
Senin kaldı mı iz
@aynurrrrrrrrrrrr sende var mı iz