Yok gibi makyaj, yani "no-make up make up" dediğimiz şey. Makyaj yapıyorsun ama öyle doğal duran, öyle hafif ürünler kullanıyorsun ki yüzünde makyaj yokmuş gibi görünüyor. Cildin kendiliğinden ışıl ışılmış gibi duruyor. Açıklayıcı oldu sanırım :D İşte böyle bir görünüm elde etmek için hafif kapatıcılığı olan bir fondöten önerir misiniz?
Yok gibi görünen makyaj yapabilmem için hafif kapatıcılığı olan bir fondöten önerir misiniz?
Ten makyajı için clinique cc kremi net derim suratı bu kadar nurlu gösteren başka bir şey yoktur yani. Az ürünle bile faydasını görüceksindir. Aldığına para verdiğine değicek nadir ürünlerdendir. Aynı markanın kapatıcıları ten ürünleri de var henüz almadım ama bu cc krem beni her ürününe yükseltti dene bence.
Note markasını kullanan arkadaşlar, gerçekten Note kullandıklarına emin mi.🤷🏻♀️ Bildiğin maske gibi yüzü çevreleyen ve kalın yapılı bir ürün Note. Hafif dokulu, nemlendirici özelliği yüksek olarak Loreal markasının glow BB’sine bakmalısın. 👍🏼
note pure beauty kullanabilirsin. Altına da loreal parisin renkli nemlendiricisinden sürüyorum ben. Hafif bir pudra üstüne şeftali allıkla böyle oluyor. Deborahın var bir tane allığı numarasını unuttum. Şahane oluyor
Yokmuş gibi bir makyajın en orijinali makyajın hiç olmamasıdır. Yani varmış gibi gözüken ama olmayan makyaj/ yokmuş gibi gözüken ama olan makyaj? Hayatım o kadar değerli ki makyaj felsefesine zaman ayıramam 😂😂
Yüzün akneli ve fazla lekeli bir cilt değil ise BB ya da CC kremleri kullanabilirsin hem doğal ve ışıltılı bir güzellik katar hem de dış faktör etkili içeriğinden dolayı cildin tabakasını korur
Zaten öyle olması gerekir bunu daha çok yabancılar yapıyor ingilizce aratırsan daha iyi bulursun. Nedir arkadaş öyle arkadaş renga renk insalar 2. Sabah yanında yatan kişiyi tanıyamıyor 😂
Fiyat olarqk istedigine bağlı. fit me ton eşitlemek için güzel ve yok hissi veriyor. Rimmelin match fondöten i de güzel. Ama kendi tonundan bir açığını al çünkü hemen hepsi oksitlenme yapıyor.
Ben hiç fondöten kullanmadım ancak senin aradığın Mac face&body kesinlikle. Eğer cilt sorunun baskın bir görüntüye sahip değilse bb ya da cc kullanmanı daha çok öneririm.
No make up make up stilinde genelde fondoten kullanılmaz, kapatıcılığı orta olan bb, cc kremler, renkli nemlendirici veya güneş koruyucuları kullanılır.