Pembe-kırmızı yanaklı kadınlar?

22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli yanaklarım kırmızı, bir çok krem denedim, lazer uygulaması yaptırdım fakat hiç biri kesin çözüm olmadı. Artık kendimi böyle kabul etmek istiyorum. Ten rengim beyaz-buğday arası. Yanaklarımda kalıcı bir kızarıklık olduğu için sosyal hayatımı çok etkiledi. Lisede acımasızca eleştirilere maruz kaldım, ten rengin görünmüyor diye dalga geçmişlerdi vs. Sanırım bundan dolayı sürekli çözüm arayışında oldum fakat artık yoruldum. Psikolojik bunalıma da girdim bir dönem. Fakat bu daha nereye kadar sürecek? Pişik kremi, tahriş kremi, bepanthol, bepanthen, vazelin.. her şeyi denedim. Sarı ışık lazeri yaptırdım fakat çözüm olmadı. Doktor bana kırmızılık hiç bir zaman geçmeyecek sen pembe yanaklı bir kızsın dedi. Önceden sadece görüntüden dolayı üzülürdüm fakat güneşe çıkınca yanmaya başlıyor hatta bazen çıkmasam bile yanıyor. Yüzüme ne sürdüysem yüzümü daha da kızarttı daha da tahriş etti. Evde yapılan doğal çözümleri de denedim her şeyi yaptım. Çözüm arayışım 6 senedir sürdü fakat artık pes ediyorum. Kendimi böyle kabul edip mutlu olmak istiyorum. Ama hep insanlardan çekindim beni beğenmezler, yüzümle alay ederler diye senelerce arkadaşlık ilişkim olmadı doğru düzgün. Sosyal hayatım çok etkilendi fakat artık buna izin vermek istemiyorum. Her kadın beğenilmek ister değil mi? Erkekler beni beğenmez korkusundan dolayı yüzüme sürmediğim hiç bir şey kalmadı neredeyse. Ama hiç bir şey çözüm olmadı.. Siz kırmızı yanaklı kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Pembe-kırmızı yanaklı kadınlar?