Güzellik & Bakım Hangi deodorantı kullanıyorsunuz? Devilcarefty0005 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben AXE black kullanıyorum pek bir etkisini görmedim kokusu güzel ama bir saat sonra eser kalmıyor gün boyu etki edecek kokusu güzel deodorant var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hangi deodorantı kullanıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Abimin deodorantlari asiri guzel ya ondan kullaniyorum axe galiba 1 1 Yorumla Devilcarefty0005 +1 yıl Bende aynısını kullanıyorum Yorumla
masal_anlatan_peri Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Nivea veya faberlic la creme kullaniyorum 1 0 Yorumla
Neutro Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Naturalive unisex roll on kullanıyorum.Herkese tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Blade serisi genelde archer iyidir axe etkili değil 0 0 Yorumla
Fenerbahçemli Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nivea fresh active ya da blade stronger. 0 0 Yorumla
KızılTurp Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Rexona 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abimin deodorantlari asiri guzel ya ondan kullaniyorum axe galiba
Bende aynısını kullanıyorum
Nivea veya faberlic la creme kullaniyorum
Naturalive unisex roll on kullanıyorum.
Herkese tavsiye ederim.
Blade serisi genelde archer iyidir axe etkili değil
Nivea fresh active ya da blade stronger.
Rexona
8x4 😅😅
Bruno Banani