en olgun duran fahriye
Hangi çekici cool kadın daha güzel sence?
en olgun duran fahriye
Selenanın oldugu yere bu turklerı nası koydun kanks 😂
Balon surat Aleyninin ne işi var 😂
yazık çirkin ama o da kadın o da dişi
Cevap
6Cevap
Selena çok tatlı ve güzel Taylor’dan daha güzel bence. Aleynayı bunların arasına nasıl koydun ya Aleyna güzel değil 🤮
Aleynayı koyman hata uhbfrhnjed
Fahriye desen estetik
Taylor çok samimi ve güzel geliyor
Selena.. Hm eskiden hoştu
kesinlikle aleyna tilki. sevin ya da sevmeyin ama kabul etmek gerekir ki aleyna tilki türkiyenin en büyük sanatçısı ve en iyi sesidir 🤗
Yaşın kaç senin? Yani zeka yaşın. Selenanın olduğu yerde Aleyna demek nasıl bir kafa. Ayrıca Aleyna Türkiye’nin en büyük sanatçısı ve sesi değil sen nerede yaşıyorsun uzayda mı?
@Ceydaaaa111 ya bir git. seni ilgilendirmez 🤔
Büyük ihtimal Aleyna’yı cinsel anlamda beğendiğin için Türkiye’nin en büyük sanatıcısı diyorsun sen ne vizyonsuz birşeysin be abarttıkça abarttım. Bu ülkede Sertap Erener, Tarkan, Sezen Aksu, Ebru Gündeş, İbrahim Tatlıses gibi değerli sesler var. Aleyna da kimmiş bide en iyi ses diyorsun sapıklıgını kariyerle karıştırma basit yaratık sen ve senin gibiler fazla oldunuz artık
Abarttın*
Düzgün konuş benle vizyonsuz.
Bide sevin ya da sevmeyin yazmış😂😂😂ulansenin o dediğin değerli güçlü sesler için geçerli. Sanki Aleyna’da ortalığı inleten bir ses var da. Gayet sıradan bir sesi var ne iyi ne kötü. Ama senin gibi beyni gelişmemişler beğenir bide 33 yaşındasın😂😂😂 ama zeka yaşın 12
@Ceydaaaa111 ya önce sen düzgün konuşmayı öğren
@Ceydaaaa111 kendin bence öylesin hakaret ediyorsun. bir de ufak aklınla çıkarım yapıyrosun sana soran mı oldu. sen kendi vizyonuna bak
Ufak aklımla mı? Senden zeki olduğum kesin. Ne okudun sen hangi okulda okudun varoş. Eğitimli olsan Aleyna’yı övmezdin Cevap verme daha senle muhattap olmicam daha fazla. Sen Aleyna’yı abartırsan (sapık oldugun için) ağzının payını alırsın
@Ceydaaaa111 sapık sensin doğru kouş
kendi zihniyetinle karıştırma insanları. belki benim görüşüme göre öyle sen direkt hakaret ediyorsun fikrin varsa saygılı edepli ahlaklı ol sonra konuş
bana göre güzellik açısından
1- taylor swift
2- aleyna tilki
3- selena gomez
4- fahriye evcen
selena gomez tartışmasız...
selena genç görünüyo o güzel
Fahriye
Taylor
A hariç hepsi
Selena diyicim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?