Güzellik & Bakım Bakire değilim, ablama ağda yaptırsam anlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ablam bakire olmadığımı bilmiyor. Alt bölümleri alamadım ona ağda yaptırsam anlarmı.Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hic yapmayın daha iyi Bakire değilim, ablama ağda yaptırsam anlar mı? Cevapla Yorum Soruları Bölüm Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapraklar açıldıysa şüphe edebilir. Ortada kocaman bir çukur yoktur herhalde. 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Yani bacaklarımı tamamen açınca içi gözüküyor gibi Et falan gözüküyor Yorumla _Expendable +1 yıl Hiç o kadar açıp bakmadım kimseye bilemem Yorumla Soran +1 yıl Hım tamam Yorumla _Expendable +1 yıl Sen niye lazere gitmiyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Yumurtalıklarıma zarar verir diye. Bide şu an maddi açıdan iyi durumda degiliz. Ama lazere ilerdr gitsem kol bacak koltuk alti icin gideceğim Yorumla _Expendable +1 yıl Çok bı para değil , sevgilinden istesen yaptırır Yorumla Soran +1 yıl Tabikide sevgilimden istemem Yorumla _Expendable +1 yıl Niye ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmem yüzsüz gibi hissederim. Yorumla _Expendable +1 yıl Saçma bence , sonuçta onun da işini gördugu bir yer Yorumla Soran +1 yıl Ama bilemiyorum yüzsüz gibi hissederimHem abicim biz daha küçüğüz bunun için 😅Üni zamanı giderim zaten Yorumla _Expendable +1 yıl Kıl varsa büyüksün artık. Yorumla Soran +1 yıl Hmm sevdim yorumunu😅😊 Yorumla _Expendable +1 yıl 😊 küçüğüm diyorsun ama büyüklerinin daha tatmadigini tatmissin Yorumla Soran +1 yıl Aynen😅Senin yerinde baska birk olsaa Ohaa bu yastami yaptin falan filan derdi sinirlerim bozulurdu Yorumla _Expendable +1 yıl Her koyun kendi bacağından asılır. Umarım yaptığın kişi seni hak ediyordur. Yorumla Soran +1 yıl Beni gercekten sevdigini bildigim icin yaptim boyle birseyCiddide düşunuyoruz o yuzden yani Yorumla _Expendable +1 yıl Ya yinede bazen korku verici olabilir. Çünkü insanlar nankördür. Pişman olacağını bilseler bile başka heyecan aramak isterler. Çok şey yaşadım gördüm. O yüzden ben kimseye kıyamadım. Yaş farkınız belli ki fazla değil. Yorumla _Expendable +1 yıl Elde tutmaya çalışırsan aman kaybetmiyim diye kendinden ödün verirsen kötü olur. Hoşçakal Yorumla Soran +1 yıl Tavsiyen icin saol hoscakal 🙂 Yorumla _Expendable +1 yıl Sende sağol ufaklık ;) Yorumla Soran +1 yıl 😅😊 Yorumla
kandass13 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geçmişte yediğin kazıklar gün gelir poponu tırmalar lafı çok iyi 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl NDJXNDNXJXKDJX AYNEN Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Dudaklarda herhangi bir değişim yoksa anlamaz cıkma sarkma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Edep yahu edep abla ne söz köy aynayı kendin al el haya-i Vel iman 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ama alamıyorum alt bölümleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama başka birinin o bölgeye bakması haram gerçi haramı bilen zina yapma orasida bir baska Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada ablan icini mi parmaklarıyla ayırıp bakacak Yorumla Soran +1 yıl Anne baksada mi haram Yorumla Soran +1 yıl Yok bacaklarımı tam açmam lazim got deligimi almasi lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi anne helaldir ama zina yapanin kadar harami mi dueunur Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım anlamışsınızdır yoksa bu gençlik daha neler yapacak merak ediyorum Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Ablan doktor mu 🙄 nerden bilecek ya 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ama anlar gibime geliyor Delinmis vajina nasil olur bilir Yorumla Deepsiz +1 yıl Bilemeyeceğim ihtisasım yok bir bakışta Yorumla Soran +1 yıl İhtisas ne demek😅 Yorumla Deepsiz +1 yıl Uzmanlık tecrübe Yorumla Soran +1 yıl He anladım Yorumla Deepsiz +1 yıl Bir bakışta anlaşılacak kadar perişanlık mı var🙄 Yorumla Soran +1 yıl Yoo en fazla 15 kez iliskiye girdim zaten Yorumla Deepsiz +1 yıl Sormadım o kadar detay neyse Yorumla Soran +1 yıl Tamam neyse Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet anlar ama dikkatli bakarsa. Nasıl gözüküyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarımı tamamen ayirinca içindeki etler gözüküyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😐😐 vajinan dar değil mi niye o kadar belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Dar hatta suanda 1 parmagim anca girer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet darmış. Ama niye etler çıkıyor ortaya vajina dudakların etli galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağda yaptın galiba Yorumla Soran +1 yıl Etler bacağımı actigimda icinde belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yapraklar açıldıysa şüphe edebilir. Ortada kocaman bir çukur yoktur herhalde.
Yani bacaklarımı tamamen açınca içi gözüküyor gibi
Et falan gözüküyor
Hiç o kadar açıp bakmadım kimseye bilemem
Hım tamam
Sen niye lazere gitmiyorsun ki
Yumurtalıklarıma zarar verir diye. Bide şu an maddi açıdan iyi durumda degiliz. Ama lazere ilerdr gitsem kol bacak koltuk alti icin gideceğim
Çok bı para değil , sevgilinden istesen yaptırır
Tabikide sevgilimden istemem
Niye ki
Bilmem yüzsüz gibi hissederim.
Saçma bence , sonuçta onun da işini gördugu bir yer
Ama bilemiyorum yüzsüz gibi hissederim
Hem abicim biz daha küçüğüz bunun için 😅
Üni zamanı giderim zaten
Kıl varsa büyüksün artık.
Hmm sevdim yorumunu😅😊
😊 küçüğüm diyorsun ama büyüklerinin daha tatmadigini tatmissin
Aynen😅
Senin yerinde baska birk olsaa
Ohaa bu yastami yaptin falan filan derdi sinirlerim bozulurdu
Her koyun kendi bacağından asılır. Umarım yaptığın kişi seni hak ediyordur.
Beni gercekten sevdigini bildigim icin yaptim boyle birsey
Ciddide düşunuyoruz o yuzden yani
Ya yinede bazen korku verici olabilir. Çünkü insanlar nankördür. Pişman olacağını bilseler bile başka heyecan aramak isterler. Çok şey yaşadım gördüm. O yüzden ben kimseye kıyamadım. Yaş farkınız belli ki fazla değil.
Elde tutmaya çalışırsan aman kaybetmiyim diye kendinden ödün verirsen kötü olur. Hoşçakal
Tavsiyen icin saol hoscakal 🙂
Sende sağol ufaklık ;)
😅😊
Geçmişte yediğin kazıklar gün gelir poponu tırmalar lafı çok iyi 😄
NDJXNDNXJXKDJX AYNEN
Dudaklarda herhangi bir değişim yoksa anlamaz cıkma sarkma
Edep yahu edep abla ne söz köy aynayı kendin al el haya-i Vel iman
Ama alamıyorum alt bölümleri
Ama başka birinin o bölgeye bakması haram gerçi haramı bilen zina yapma orasida bir baska
Bu arada ablan icini mi parmaklarıyla ayırıp bakacak
Anne baksada mi haram
Yok bacaklarımı tam açmam lazim got deligimi almasi lazim
Dediğim gibi anne helaldir ama zina yapanin kadar harami mi dueunur
Hım anladım
Umarım anlamışsınızdır yoksa bu gençlik daha neler yapacak merak ediyorum
Anlamaz canım taaa içini gormicek dış kısmı gorucek
Ablan doktor mu 🙄 nerden bilecek ya
Bilmem ama anlar gibime geliyor
Delinmis vajina nasil olur bilir
Bilemeyeceğim ihtisasım yok bir bakışta
İhtisas ne demek😅