Herşey için ağda kullansam da iki günde çıkmaya başlıyor. Kökten alıyor kopartmadığına eminim. Tüy dökücülere karşı da cildim nazik olduğu için yanma yapıyor acaba bu iyi midir? Hemen çıkartmayanlardan mıdır diye düşündüm. ice terapi tüy dökücü
Yeni çıkan ice terapi tüy dökücüyü kullanan var mı?
Dümdüz bir tüy dökücü, diger kremlerden farkı yok. İçeriğinde bakarsan potasyom thioglyacte var, bununla sadece herhangi baska tüy dökücü gibi kılari yakarak döker, herhangi azalma veya köke işleyiş nedeni ile gec cikarma soz konusu olamaz. Diger içerikleri de nem, krem oluşturma, koku vs icin. Dondurucu etkisi mümkün degil, sadece menthol var, yani baştan içini incelediginde faydasi olacağı hicbisey olmadığı kullanmadan da belli 🤷
Öyle ince olan yerlere tüy sarartici kullanabilirsin uzaktan tüysüz yakından sarışın biri gibi görünüyorsun kimse de sarışın birine tüylerini al demiyor sırf sarı diye bacagini almayan koca kadınlar var
Benim için asıl önemli olan üç beş hün daha geç çıkarsın sürekli ağda da sıkıyor insanı. Tşört giyerken sürekli tüylerim çıktı diye kendimi kasıyorum. 2 3 günde bir ağda da deriyi mahfeder
Yatakta sen mi vardın sanki yanımda? Sanane benim yaratılışımdan. Sanki ülke ülke gezdin de başka ülkedeki kızları savunuyorsun. Benim yatak olayımı ne sorgulayabilirsin ne de karışabilirsin. Bu konuyu açmaya hak görecek karaktersizsin sadece. Bunu düşünecek kişi bir ben bir de eşim var başkası si kini tutamayacak diye eşimle arama karışamaz
çok haklısın yüce rabbim avrupa’daki kadınlara ek olarak tüylü olmamak, trip atmamak ve güzel sevişmek özellikleri ekleyip dünyaya salmış. avrupa’daki tüm kadınlarla ya da türkiye’deki tüm kadınlarla sevişmiş gibi bir de genelleme yapıyor salatalık turşusu kdkd genellemişmiş kdkd hadi hadi kdkd
Her kadın farklı. Kimse hiç tüyü olmadan doğmuyor ama türküz diye batanlar var. Onu geçtim daha beni tanımadan benim en özelimi konuşamaz burada. Başka kadınlara da aynısını yapamaz. Türk erkeklerinin standart türk kadınlarını aşağılama çabası. Başka ülke kadınları iyi sevi şiyor diyor ama yabancı kadını geçtim sınırda yaşayan kadınla bile ilişkiye girmemiştir. Sanki her gün başka başka ülkeleri gezip de her gittiği ülkeden beşer beşer kadın toplayıp da yatağa atmış gibi konuşuyor. Ama bunların aklında olanlar sadece o p*rno videolarında gördüklerinin aynısını hatta daha fazlasını beklemeleri. Bizi oradaki kadınlar gibi görmüyorsa bir aynaya baksın o da oradaki adamlar değil. Hem bizim kendi eşimizle aramız iyiyse ikimiz de memnunsa mutluysa buna asla yorum yapmaya hakkı yok
Örnek verdiğin şeyi herkes yapmıyor. Türk erkeklerinin çoğu hiçbir bakıma özen göstermezken çoğu saçını bile taramazken, kıl tüy kesmezken birsürü yabancı görüyoruz bacaklarını da alıyor saç sakala da özen gösteriyor spor da yapıyor göğüs kılını da alıyor. Biz sizin yaptığınız gibi başa kakmıyoruz
bileklerini alıp diğer yerleri bırakanlar evet oluyor 👍🏼 e be parlak beyin avrupalı kadınların böyle yapmadığını nereden biliyorsun? hayatında kaç kez avrupa’ya gittin? gittin kaç kadınla birlikte oldun? boş boş konuşuyorsun sadece bok atmaya çalışıyorsun kdkd
kılsız, tüysüz adam seviyorum ben de. ama maşallah birçoğunuz mağara adamı gibisiniz ama bunu genellemiyorum türk erkekleri çerçevesinde. senin yaptığın yanlış bu da kime anlatıyorum kdkd
Kendisi mağaradan kaçmış gibi gezip saçı sakalı salacak gtündeki kıllar dize gelecek ama en bakımlı kızlar peşinde koşacak sanıyor. Kendisi bir bakım yapmaz bütün kızlar peşinde koşuyor sanıp da onları eleştirme hakkı görecek kendisinde. Karaktersizlikten de senin yatağın şöyledir yorumunu hak görecek sa pık anca
İkimiz de aynısını söylüyoruz. Biz kendimize kendi kafamıza göre ister bakımlı ister bakımsız ne durumdaysak ona göre kabul eden bizi seven adamları bulmuşken senin bizi eleştirmeye hakkın yok. Bakımlı mıyız değil miyiz onu biz biliriz. Burada takma adları görüp de yorumlayamazsın. Bizi tek yorumlayacak kişi eşlerimiz. Biz mutluyken eşlerimizle sıkıntımız yokken bir karakter sizin sen yatakta sevi şemezsin demesi hakkı da değildir umrumuzda da olamaz