Ben fondoten, far ve dudak parlatıcısı dışında makyaj malzemesi kullanan biri değilim. Diğer makyaj malzemelerini kullanmadığım için nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Sizce onları da kullanmalı mıyım, yoksa bunlarla idare etmem yeterli mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Bence hayır doğal bıe guzellıgın var😃
30 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Yapma sen mkyajsn daha mukosun
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Üüf olurmu hiç öyleee. Allıksız makyaj olmazz. Rimel sürmeden gözlerini daha belirgin ve çekik gösteremezsinki. Eyelşne rkullan dudak parlatıcını günlük kullanabilirisn ama kırmızı ve apstel tonlarda rujların olmalı. Dudak kalemiyle rujunu desteklemelisin. Makyaj sabitliyeci spreyin olmalı.
25 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sana tüyo vercem bim e golden rose marka makyaj malzemeleri gelşyo inanılmaz kaliteli ve güzeller ben lise 1. Sınıftan beri makyaj yaparım böyle bir rimel yok. Allık aldım aşırı memnunum çoook uygun fiyatlarla bime geliyo. Ordan tmein et sende farkı göreceksin.
- +1 yıl
Rimeller bende işe yaramıyor. Kirpiklerim kıvrılmıyor hem uzun hep düz hep düz. Böyle olunca göz altlarıma değiyor siyahlaşıyor. Eyeliner de sürmek istemiyorum göz kapaklarım çok küçük sürünce far sürmüş gibi oluyor ince yapmaya çalışsam bile😂
- +1 yıl
Kirpik kıvırma aletleir var ondan al. Ondsn sonrs rimel dür eyelineride sanırım bulsştırorsun ve dogru biçimde çekmiyo sun. Gözünü iyi tanımsn lazım başlangıç ve bitiş noktasını dogru şrkilde syslrssn jilet gibi çekersin. Ve kurumasını bekle sonra gözlerini aç
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim ☺️😂
- +1 yıl
lise 1 den beri makyaj yapan kız neden bunu kendine yaptın:PP ben lise 1 deyken dur düşünüyorum basketbol falan oynardım boyum uzasın diye:P bu kızlar hep kokoş hep kokoş :P
- +1 yıl
Bence makyaj bunu yazmadan önce kesinlikle kendi görüşüm insanların nasıl görüşü olduğunu bilmem saygı gösteririm herşeye
Bence makyaj kadınların cildine çok zarar veriyo bu sivilcelerin ya da cilt çekmesi yaralar gibi etkenlerden birinci sırada makyajsız kadın hem sizin için daha sağlıklı ve daha iyidir10 Yorumla Bunlar yeter bence zaten sadece bunları kullandığına göre hayat güzel bir kadınsın cirkin olsan herseyi kullanır bilirdin buda bir ozguven sen guzel bir kadınsın
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiiim.
- +1 yıl
Ben de sana ekstra Rimel göz kalemi allık bir de highlighter kullanirim eyeliner falan kullanmam bilmem ama öğrenmek lazım cidden bence denemelisin
11 Yorumla- +1 yıl
Göz kapağım ince olduğu için eyeliner kullanmak istemiyorum. Ben hep sadeden yana olduğum için hiç bilmiyorum nasıl kullanacağımı. Maymuna çeviririm kendimi 😂
- +1 yıl
bence fondoten hariç kullan. bende yapmıyordum. çünkü bilmiyordum neyi kullanıcam ne var. yeni yeni öğrendim. fondoten yerine nemlendirici ışıltılı krem kullanıyorum hafif kapatıclık özelliği olan. far, concealer (göz altı için ) , rimel , ruj , kaş kalemi, likit allık kullanıyorum. Bunlar yüzümü canladırmaya yetiyor.
00 Yorumla - +1 yıl
sen zaten çok güzelsin makyaj yapmana gerek bile yok bence21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Arkadaşım tek tavsiyem kullanma ruj rimel güneş koruyucusu yeter değim gibi sürenler şimdi çook pişman ha belki göz altı kapatıcı sı da olabilir ben öyle yapıyorum. Eğer dış görünüşede önem veriyorsan. Seni seven kişi öyle sevsin derim
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Bence yüzünde bir şey yoksa fondöten kullanma. Ben sadece rimel kontür dudak parlatıcısı kullanıyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Herşeyin fazlası ve aşırısı iyi değildir doğallık veya hafif şeyler kişinin özgüveniyle alakalı fazlası öz güven eksikliği diye düşünüyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Duru ve makyajsız yüzünüz güzel hiç gerek yok makyaja.
10 Yorumla Bence kullanma cunku doğallık daha guzel sanada yakısır☺️
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Herkes boyalı badanalı olmuş boşver ya hafif makyaj ya da sıfır makyaj iyidir
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Zaten kullandığında öne çıkan şeyler. Gene benden çok yapıyormuşsun , ben çoğu zaman makyajsız çıkıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende çoğu zaman makyajsız çıkıyorum.
- +1 yıl
Yaptığın da makyaj zaten ve yeterli. Fazlası maymuna çeviriyor insanları farkında değiller...
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
pp deki sensin evet ama efektli foto dogal halin yok mu efeksiz? efek makyajdan daha güzel gösteriyor
10 Yorumla - +1 yıl
Gözlerini vurgulaman daha iyi olurdu bence
12 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafına şimdi baktım çok güzelsin hiç makyaj yapma
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Pp deki sen isen ihtiyaç yok
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Bence makyaj kullanma doğal ol doğal olmak herkese yakışır
10 Yorumla - +1 yıl
Normalde ne kadar güzel olursak olalım makyaj güzellik katıyor bence kendini güzel hisediyorsan yapp
10 Yorumla - +1 yıl
bence gayet yeterli. maskara ve bronzer da surebilirsin.
10 Yorumla Doğal bence en iyisi (:
10 Yorumla- +1 yıl
Bence gıc gerek yokkk
10 Yorumla Oto kaporta isine girmeli kadinlar
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
bunlar hepsi seninmi cok guzel gozukuyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Ahaha değiller. Alıntı...
- +1 yıl
Makyajsız yok mu fotoğrafın?
02 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki zaten makyajsız halim, tek dudak parlatıcısı var.
- +1 yıl
Bence yapma yine güzelsin.
- +1 yıl
Yapma dogal halin daha iyi😘😊
10 Yorumla - +1 yıl
Trnak ojesi ve dudak ruju sürün yeterli 😊
00 Yorumla - +1 yıl
Daha ne kullanacaksın pardon?
12 Yorumla- +1 yıl
Eyeliner, rimel, allık, kontur, dudak kalemi vs vs...
- +1 yıl
Doğru diyorsun onları da kullan
- +1 yıl
Kurtarirsa
01 Yorumla- +1 yıl
Mersi
Bnce sz yapmayin
10 Yorumla- +1 yıl
Yapmalısın
10 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba
Son zamanlarda makyaj yapmak bayanlar arasın da fazlasıyla ilgi odağı oldu.
Doğru makyaj yapmak öncelikle bilinçli bir şekilde makyaj yapmasını öğrenmek sonrasında ise profesyonel makyaj malzemelerinden geçer.
Makyajı her yaşta yapmaktan hoşlanıyorsunuz ama bunu abartmak bilinçsizliğimizin bir göstergesidir.
Özellikle genç yaşlarda makyaja çok ilgimiz var ise mutlaka abartıdan uzak durmalıyız.
Genç bir cilt daima daha canlı bir görüntüye sahiptir dolayısıyla yapacağı makyaj doğal olmalı.
Ancak bu her malzemeyi kullanamaz anlamına gelmemelidir.
Örneğin elinizde bir far paletiniz var kıyafetinize ve bulunduğunuz ortama göre paletdeki renklerden faydalanıp varla yok arasında bir makyaj yapabilirsiniz.
Elinizde birçok malzemeleriniz olabilir hepsi işinize yarar ancak doğru kullanmak abartmamak bunda büyük rol oynar. Elinizde çok malzeme olması sizi boya küpüne çevirmez doğal ve abartmadığınız sürece hepsi işinize yarayacaktır burda size tavsiyem bu malzemeleri en doğru ve doğal bir şekilde nasıl değerlendirebilme şeklinizdir.
Güzellikler Dilerim ❤️💄💋