Güzellik & Bakım Gratis'e en fazla ne kadar harcarsınız? _Vein_ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gratisten bahsettiğim kozmetik saç bakımı vücut bakımı falan gibi şeyler Ben bugün sadece şaç bakımı türü şeyler aldım stokladım diyebilirim 200 TL bıraktım çıktım 😂 Gratis'e en fazla ne kadar harcarsınız? Cevapla Fal Soruları Gratis Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zaten her seferinde 200/300 bırakıyorum aldığımda bişey olsa bari ha 1 4 Yorumla _Vein_ +1 yıl Ne alıyosun ki Yorumla merakettimmişte +1 yıl duş jeli diş macunu gargara işte saç ürünleri falan bir kaç makyaj ürünü Yorumla _Vein_ +1 yıl Gargaranın nasıl faydasını gördün Yorumla merakettimmişte +1 yıl ağız hijyeni sağlar Yorumla
darknesssgirll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ben sadece cilt bakım kremleri filan alıyorum makyaj yapmadığım için makyaj ürünleri almam en fazla 100 tl tutar alacağım şey 1 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Alacaklarıma bağlı. Bir sürü ürün eksikse evde tabii yüksek tutar. Geçen ay makyaj malzemesi eksiğimi tamamladım 380 civarı ödedim mesela 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. kim kurmuşsa ülkemizdeki kızları iyi temayül etmiş ): 0 0 Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 200tl ye adam edebildiysek seni iyi gene 0 3 Yorumla _Vein_ +1 yıl Adam edilmeyecek kadar mükemmel bir matmazelim Yorumla joursoul +1 yıl wuuuuu :DDD Yorumla _Vein_ +1 yıl :))) Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerektiğinde masraftan cekinmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zaten her seferinde 200/300 bırakıyorum aldığımda bişey olsa bari ha
Ne alıyosun ki
duş jeli diş macunu gargara işte saç ürünleri falan bir kaç makyaj ürünü
Gargaranın nasıl faydasını gördün
ağız hijyeni sağlar
Ben sadece cilt bakım kremleri filan alıyorum makyaj yapmadığım için makyaj ürünleri almam en fazla 100 tl tutar alacağım şey
Alacaklarıma bağlı. Bir sürü ürün eksikse evde tabii yüksek tutar. Geçen ay makyaj malzemesi eksiğimi tamamladım 380 civarı ödedim mesela
kim kurmuşsa ülkemizdeki kızları iyi temayül etmiş ):
200tl ye adam edebildiysek seni iyi gene
Adam edilmeyecek kadar mükemmel bir matmazelim
wuuuuu :DDD
:)))
Gerektiğinde masraftan cekinmem
550 biliyorum