İnsan neden kendini hep değersiz ve çirkin hisseder
Hep başkalarıyla kıyaslıyorum kendimi... Hep eksik yönlerimi buluyorum ne yapmalıyım
Hep başkalarıyla kıyaslıyorum kendimi... Hep eksik yönlerimi buluyorum ne yapmalıyım
çirkin olduğun düşüncesini kafandan bir at farklı tarz kıyafetler saçlar dene sana en yakışanı kullan. hafif doğal makyajlar yap ve etrafa pozitif bakmayı dene kendini sevmeyi dene
sende sevmezsin kendini hangi bencil kalpsiz sevecek eşsiz bedenini
Haklısınız kesinlikle 🤗 teşekkür ederim 🥰
İyi geceler ☺️❤️
senin kendi güzelliğinin farkına varman lazım. Hatan kendine bakmadığın için başkalarını kendinden güzel sanman. Kendine değer vermediğin için çirkin hissediyorsun kendini birazda. İnsan önce kendi hakkettiği değer kendi gösterecek. Kendini sevç geç aynanın karşısına kendine uzun uzun bak ne güzelsin fıstık de kendinden bir makas al yani kendinle barışık olursan istediğin her şey peşinden gelir.
Çevremdekiler de değersiz hissettiriyorlar beni :((
Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
Kıyas olayına anlamam veremem. Kendimi mükemmel görmüyorum ama aynaya bakınca fena değilim diye biliyorum ve güzel bir kız gördüğüm de onun için güzel derken haset ve kıskançlıkla söylemiyorum. Önce kendini tanı ve sev sonra herkesi seviyorsun zaten.
Kıyaslamaktan kastım kıskanıp haset etmek değil kesinlikle ☺️ Mesela o kızsa ben neyim... şu tipine suratına bak falan filan ya çevremdekiler de böyle düşünmemi sağlıyorlar
Öncelikle kendini birileriyle kıyaslamaktan vazgeç herkes farklıdır sende farklısın. Kendini sevmeye başla bunun için kendini değiştirebilirsin mesela kendinde sevmediğin şeyleri değiştir. Bakış açını değiştir
Cevap
14Cevap
Kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırakıp, kendi hayatına odaklanırsan mutlu olursun.
😌👍🏻👍🏻👍🏻❤️
Ee bizene bende çirkinim bişey diyom mu bizi seven böyle sevsin
Şimdi herkes dış görünüş delisi olmuş 🙄
Onlar mal bizde mal mı olak senle ben dış görüşe bakmayalim
Işte en kötu an o zamandır bir seyde yapamıyorsun ya o daha da çok kötü bir şey
Yanlış yapıyor sun düşüncelerini değiştir Allah herkese ayrı güzellik vermiştir unutma
Teşekkür ederim ☺️🧡🧡
yaşın kaç. Eksik bulduğun ne var
Her şeyim
Beklentini düşür kendi hayatına göre yasa.
👍🏻👍🏻👍🏻
Alışırsın zamanla merak etme biz yüze bakmıyoruz biliyorsunuz ona göre 😂😂
Hiçbir kadın değersiz değildir
Teşekkür ederim ❤️
Bu bir gerçek emin ol
Şişman zayıf güzel çirkin değil
Sadece kadın olması onu değerli kilar
Günaydın
Uzunl zamandır yalnızsın ondan galiba
Eklemedin ama anlatacaktım ben
Anlat bakalım :))
Hayır