Çok çirkin hissediyorun nedennnn?

cildim çok kötü sivilce izleri gözenekler vs. yüzüm kocman sanki 100 kiloymuşum gibi ama alında zayıfım, bu yüzden özgüvensiz ve berbat hissediyoırum insanlardan çekiniyorum iletişim kuramıyorum insanlar bu davranışımı garipsiyor ama aslında çirkin hissttiğim için bana bakmalarından hoşlanmıyorum bu yüzden kaçıyorum. öyle olmadığımı söyleyenler olsada fotoğrafta çirkin çıkmam beni çirkin yapar burnumun eğri veya büyük olması gıdım olması , göz kapaklarımın sarkık olması gözeneklerim olması yüzümün büyük olması beni çirkin yapıyor neye göre kalıplaşmış güzellik algısına göre evet bütn herkes o kalıba girmeye çalışıyor ve ben o kalıbın dışında olduğum için mutsuzum güzellik hiç birşey, geçici vs. vs. evet... ama dünya bu şekilde işlemiyor bazı gerçekler var çok üzgünüm ki oda tipin gerçekten çoğu yerde önemli olduğu ya çirkin kızlar asgari ücretle garson veya kasiyer bile olamıyor. bunu yapan ben değilim insanlar mutlu olmak için onların sistemine uymak zorundayız çünkü her zaman azınlık dışlanır. eğer bu çirkinlik klıbı hayatımı... insanlarla bağımı, işimi, arkadaşlığımı etkilemeyen birşey olsaydı bunujnla yaşayabilirdim ama bu kalıp hayatımın her alanında olumsuzluklarla karşıma çıkarken bunu kabullenmek mümkün olmuyor ki bunu okadar takıntı haline getirdimki bu çirkin hisle yatıp bununla uyanıyorum idden bıktım artık.
Çok çirkin hissediyorun nedennnn?