Güzellik & Bakım Simli bayram makyajı beni kokoş yapar mı? CoffeeHeaven Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Simli farları rujları çok beğeniyorum ama işe giderken de uygulanmıyor :D Yakınlarda kimsenin düğünü de yok. Bayramda yapsam abartı mı olur sizce? Simli bayram makyajı beni kokoş yapar mı? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bombolokok Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Çok yoğun pigmentli değilse far o kadar göze batmıyor. Ben çok hafif kullanıyorum 😅 mac tekli farları hoşuma gidiyor. 1 2 Yorumla CoffeeHeaven +1 yıl Yani belki yarısı simli yarısı normal cift renk de o kadar göze batmaz bir deneyeyşm :D Yorumla Bombolokok +1 yıl Çok yoğun simler yoksa batmaz Yorumla
zehradimi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl simli makyajdan kastın umarım bu tarzdır 🤪 3 0 Yorumla
eRDiL Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 53% +1 yıl fotodaki gibi olmadigini dusunuyorum, dusuk butceli bilimkurgi filmlerindeki uzayli karakterleri gibi😄 2 0 Yorumla
Sormadan_Takılan- Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bu dünyadan değil miş gibi gözükeceğin kesin de ( kokoşluğu bilmiyem: )) ) 0 0 Yorumla
bensuuaydın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl fotoğrafta ki gibi yapma da nasıl yaparsan yap 😅 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 500 cevap paylaştı. Yap gitsin ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok yoğun pigmentli değilse far o kadar göze batmıyor. Ben çok hafif kullanıyorum 😅 mac tekli farları hoşuma gidiyor.
Yani belki yarısı simli yarısı normal cift renk de o kadar göze batmaz bir deneyeyşm :D
Çok yoğun simler yoksa batmaz
simli makyajdan kastın umarım bu tarzdır 🤪
fotodaki gibi olmadigini dusunuyorum, dusuk butceli bilimkurgi filmlerindeki uzayli karakterleri gibi😄
florasan gibi bu ne 😀
Bu dünyadan değil miş gibi gözükeceğin kesin de ( kokoşluğu bilmiyem: )) )
Yooo ne alaka😂😂😂😂
fotoğrafta ki gibi yapma da nasıl yaparsan yap 😅
Amaan yap gitsin 😁
Yap gitsin ya
yapar gibi gibi :d
Yapar..
Sen zaten kokoşsun
Yapabilirsin tatlım