Güzellik & Bakım Kızlar sizce kaleci muslera yakışıklı mı? Esin038 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tamam güzellik yakışıklılık görecelidirde bu adamı yakışıklı bulanıda cidden anlamıyorum sorun bende mi acaba. galatasaraylıyım kaleciyide severimde adam gerçekten görüntü olarak çok vasat. saç tıraşı sıfır, sakal yok, yüz iyi değil bunun neyi var Kızlar sizce kaleci muslera yakışıklı mı? Cevapla Tıraş Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
üzümbuğusuu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl değil bence yakışıklılıktan bahsediyorsak karius'tan yakışıklı kaleci tanımıyorum 0 3 Yorumla qwewretrytygjfh +1 yıl Kariusla seks yapmak ister miydin? Yorumla üzümbuğusuu +1 yıl ya aklınız fikriniz seks yazık kafanıza adam yakışıklı güzel diyorum hemen seks diyorsunuz.. Yorumla qwewretrytygjfh +1 yıl İsterdin isterdin😂 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 719 cevap paylaştı. adamın karizması yeter. Yakışıklılık ne ki karizma varken 0 0 Yorumla
qwewretrytygjfh Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin xper seviyem 1 mesaj atar mısın görüşüne ihtiyacım var 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Fabri bin basardi Muslera'ya kanimca.. 1 1 Yorumla Esin038 +1 yıl o yakışıklı ya tabiki Yorumla
YakışıklıMüfettiş Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sempatik bence yakisikli degil 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 741 cevap paylaştı. Ama bir tatlılığı var karizmasıda var 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 500 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
değil bence yakışıklılıktan bahsediyorsak karius'tan yakışıklı kaleci tanımıyorum
Kariusla seks yapmak ister miydin?
ya aklınız fikriniz seks yazık kafanıza adam yakışıklı güzel diyorum hemen seks diyorsunuz..
İsterdin isterdin😂
adamın karizması yeter. Yakışıklılık ne ki karizma varken
Fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin xper seviyem 1 mesaj atar mısın görüşüne ihtiyacım var
Fabri bin basardi Muslera'ya kanimca..
o yakışıklı ya tabiki
Sempatik bence yakisikli degil
buna değil diyolarsa biz insan deliz ameke
Yediklerine göre gene diri duruyor
Ama bir tatlılığı var karizmasıda var
Karısı olan adamı ne yapcan yav🤪
Degil
Değil.
Değil
Hayır değil
Yakışıklı