2 kez Özel hastanede burun ameliyatı estetiği oldum burunda konka da vardı küçülttüler ama hala nefes alamıyorum 2 ameliyatımdan da memnun kalmadım 3. Ameliyatı olucam burnum sizce yamuk mu burun ucu bir tarafı basık diğer tarafı çok şiş gözüküyor burun kemiğim sizce yamuk mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sanki simetrik degil gibi ama fotografin açısı birs yamuk olabilir mi ve nerede ameliyat oldun memnun kaldın mı bnada lutfen ufak bir tavsiye ver
Değil. Hatta aksine, sinir bozucu derecede simetrik ve düzgün.
Güzel duruyor burnun bnmde burun ucum yamuk 3. Amelıyat olucam 🤷🏻♀️
Özel hastaneye ameliyat oldum bide hiçbir işe yaramadı para resmen çok bir sefer devlete olucam her türlü bundan güzel olacağı kesin
Kemikte sıkıntı var burun ucu kanadı çöktü sol tarafın sağ çok şiş ödemli gibi burnumun ucu
Bnde özele oldum iyi doktor bulmak gerek
İnşallah istedigin gibi olur😃 bnde memnun degilim🤷🏻♀️
İki ameliyat 20. Bin para çöp oldu
🙄🙄🙄🙄 farklı doktorlar mı
Evet canım sen aynı doktora mı oldun 2 kez doktorun adı ne rica etsem yazar mısın
Soldan sağa doğru hafif var gibi ama dikkatli bakınca belli
Fotoğraf çekilirken az bir açıyla sağına çevirirse lafanı çok belli olmaz
Bende 3. yu olucam çok üzgünüm istersen biraz konusalim
Dikkatli bakıldığında evet, yamuk
Devlet hastanesine ameliyat olsam tekrar ücret alırlar mı ki burnum yamuk diye ücretsiz mi ameliyüt yaparlar
Doğal birşey olduğu için sanırım estetiğe giriyor ve ücret alırlar.
İnternette burun deviasyonuna almıyorlar diye okumuştum da neyse ben bir görüşeyim hastaneyle
Bence makas almalık burnun var
evet ama çok dikkatli bakinca belli oluyor
Burun kemiğin yamuk biraz evet
Takıntı yapma burnun iyi
kötü degil oynama burnunla iyisin böyle
Burnum çok şiş duruyor ucu ödemli ve öyle minik küçük tatlı bir burnum da yok kemiği yamuk ayrıca hiç 2 kez ameliyat olmuş birinin burnu gibi değil
iki kezmi oldun
Evet 3. Olucam
ama neden 3 olacaksin ki
Burnum çok kötü bilmiyorum belki kemiği aldırırım toptan boksör burnu yaptırırım kemiğim yamuk vs burun ucu şiş
Naptın peki burnun duzeldimi veya üçüncü ameliyat oldunmu bendede aynı sorun var
Olma 3. Yu manyakmisin parana yazik
Burnum yamuk yazmasan fark etmezdim
Evet gibi
Baya bir yamuk
degisik
Bence çok iyi