Güzellik & Bakım Sizin vücut tipiniz aşağıdakilerden hangisine benziyor? DiyetisyenAlp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bakalım en meyvemsi vücut tipi kimler var 😅😅 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizin vücut tipiniz aşağıdakilerden hangisine benziyor? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Clodopera Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Merhaba armut tipi vücudum türk kadınlarının çoğu armut zaten genetigimiz bu bizim ayrıca son zamanlarda yapılan araştırmalar neticesinde bel kıvrımı giderek azalıyor maalesef 0 0 Yorumla
yldzayse Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Atletik ve kum saati karışık galiba Boyum 168 kilo 52 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. sıfır beden varsa beni bulsun bir iki tavsiyem olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Armut ama kilolu armut değil 1 1 Yorumla gizlidostunuz +1 yıl Armuta bayılırım 😊 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 677 cevap paylaştı. kum saati ve atletik güzel 0 0 Yorumla
Cool_hatun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kum saati 🤦🏻♀️😂 2 2 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Duvar saati olmasın sonra bak Yorumla Cool_hatun +1 yıl Yok canım o kadar da değil neyse o 👍🏻 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kum saati 1 1 Yorumla Berivann6 +1 yıl Ama aynı zamanda sıfır bedenimde kafam karıştı :) Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Elma :)) 1 5 Yorumla Gogo_latte +1 yıl En doğru cevap seninkidir Yorumla isparos +1 yıl Ne olduğumumu saklıyım. Neyse o. Yorumla Gogo_latte +1 yıl Diyetisyen alp yazıyor profilde polis resmi var ne acaip bir site ya 😁 Yorumla isparos +1 yıl @Gogo_latte Evet , meslek seçimi zor olmuş anlaşılan Yorumla Gogo_latte +1 yıl Sende tatlısın bu arada hadi iyi günler Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Armut 2 2 Yorumla gizlidostunuz +1 yıl Armuta bayılırım 😊 Yorumla Adı_yok1 8 ay @ferahxy Yorumla
yumusaticikokusu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl armut:D 0 1 Yorumla gizlidostunuz +1 yıl Armuta bayılırım 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba armut tipi vücudum türk kadınlarının çoğu armut zaten genetigimiz bu bizim ayrıca son zamanlarda yapılan araştırmalar neticesinde bel kıvrımı giderek azalıyor maalesef
Atletik ve kum saati karışık galiba Boyum 168 kilo 52
sıfır beden varsa beni bulsun bir iki tavsiyem olacak
Kum saati ve Armut candır.
Kum saati
Armut ama kilolu armut değil
Armuta bayılırım 😊
kum saati ve atletik güzel
Kum saati 🤦🏻♀️😂
Duvar saati olmasın sonra bak
Yok canım o kadar da değil neyse o 👍🏻
Kum saati
Ama aynı zamanda sıfır bedenimde kafam karıştı :)
Armut
Kum saati
Elma :))
En doğru cevap seninkidir
Ne olduğumumu saklıyım. Neyse o.
Diyetisyen alp yazıyor profilde polis resmi var ne acaip bir site ya 😁
@Gogo_latte Evet , meslek seçimi zor olmuş anlaşılan
Sende tatlısın bu arada hadi iyi günler
Armut
Armuta bayılırım 😊
@ferahxy
Atletik