Çoğu kişiye göre değişir diyemem aslında. Ben erkek olsam şahsen seksi biriyle hayatıma devam ederdim.😀 Güzel her yerde bulunur tabii ama seksilik samanlıkta bulunan iğne kadar kıymetlidir.Sizin favori hangisi baylar, bayanlar?
güzel kızlar seksi bence jjdjd bilmiyorum belkide seksi algım farklıdır. evleneceğim kişiye gelince valla güzellik geçici sırf güzel seksi olduğu için kimseyle evlenilmez, öncelikle karakterli olmalı yani ve iyi kalpli olmalı ama iyi biri olupta hemde seksi ise bu çok daha iyi olur. tabi insan önce kendine bakmalı bence, çirkin çirkinle evlenmeli demiyorum ama eğer ben çirkinsem ve buna rağman çirkin bir kızı aşağılıyorsam önce kendime bakmalıyım. sorunun dışına çıktım galiba baya neyse sustum...
Seksi olsun isterdim. Güzellik anlayışı herkese göre değişen, göreceli bir kavramdır. Çok güzel bir kadın olmasına gerekte yok aslında. Ben onu benimseyip güzel bulduktan sonra, bunun bir önemi yok ki. Ama seksi bir kadın olsun, yatakta seksi olabilmeyi başaran bir kadını tercih ederdim. Erkeğini mutlu etmesini bilen, istekli ve tutkulu bir kadına hiçbir erkek hayır diyemez. Seksi iç giyim ve kostümleri ile farkını ortaya koysun. ;)
Güzel olmalı ama içerisinde karakteri de olmalı, olan karakteri ise çürük, bozuk olmamalıdır ki insan olduğu belli olsun ve böylece güzel kelimesini tam anlamıyla yansıtabilsin.