Az önce sorduğum soruyla alakalı bu. Tüy sarartici kullanmayacağım. Ağda vb de yapmiycam. Böyle kalsınlar. Yıllardır da böyle. Kimse beni ayiplamadi bu yüzden. Bir insanı kişiliğini ve kendisini tanımadan kolundaki kıllara bakıp '' Aaa iğrenç utanmiyor mu bu pis şey seni kezban'' diyenler hangi kafayı yaşıyorsunuz acaba? 21. yy dayız. İngiltere de falan olsak bir yerleri ile gülerler.
Kıllı ya da kılsız senin düşüncen senin fikrin istedigini yapmakla özgürsün kimsenin buna bişe deme hakkı olmaz fikrini belki degiştirme ihtimali olabilecek kişi ilerdeki eşin olabilir gerisinin de bir önemi yok kim ne derse desin
Ben alıyorum ama en yakın arkadaşım almıyor asla da tiksinç bulmuyorum o kendi vücuduysa barışıksa bana bişey düşmez bu her kes için de geçerli bence :)