Evde olanlar ve evde olmasa bile kendini yatağa uzanmış hayal edip ayakta uyuklayanlar, merhaba!💕
Keyiflerin yerinde olmasını dilerim zira benim hiç değil. Gerçi hiçbir zaman yerinde de olmadı ki. Neyse fazla ötelemeden sorayım bakalım. Bazen hatıralarda kokuların büyük bir yeri vardır. Unutulmaz, tekrar burnumuza geldiğinde ise o ana döneriz sanki. Öyle bir gücü var kokuların.Tabii bu etkilendiğimiz kokulara mahsus birşey.😁
İlk buluşma tarzı yerlere erkek parfümü sıkıp giden kızlardan bahsedersek bence randevuyu baya bir linç edebilir. Hafif kokular kullanması kişiyi daha yumuşak ve daha etkileyici kılar. Özel anlar harici pek ağır kokulu, mesela afrodizyaklı parfüm kullanmak pek mantık işi değil gibi.Sizler neler düşünüyorsunuz efem? Odunsu kokan bir kız randevudaki romantizmi çöp eder mi? #benkendall#ilkbuluşma#erkekparfümü#kadınlar#odunsukokankızlar#parfüm#güzellikbakım
Odunsu parfüm kokan bir kız romantizmi felç eder mi?
Hafif kokular kişiyi daha etkileyici kılar kısmına katılmıyorum. Şahsen ben son bahar ve kış aylarında Fahrenheit tercih ederim ki oldukça ağır bir başlangıç kokusu vardır hafif kömürü andırır ancak dakikalar ilerledikçe koku resmen evrim geçirir. Yayılma konusunda mükemmel bir kokudur ve kalıcılığı harikadır.
Bunun yanında bazı erkek parfümlerini kadınlar bazı kadın parfümlerini de erkekler kullanabilir doğru tercihte bulunurlarsa.
Benim soruya cevabım ise ilk buluşmada romantizm felç ederdi hayatı bana göre. İlk buluşmada romantizm nedir 😀
Berbat bir koluyla gelse de kişi sadece o gün için berbat bir seçim yaptığını düşünürdüm. Bunu geniş bir alana yayarak kişiyi zevksiz ilan etmezdim
Hayır aksine keskin parfüm kokusundan nefret ederim, zaten benimle ise titizdir ve bakımına özen gösterir.. Temiz kokacağı için parfüm sıkmaz, ki sıkmasını da istemem.. Kendi doğal orjinal kokusunu tercih ederim
Erkek parfümlerinin çok hoş kokanları da var şahsen bir dönem deneyimledim ama odunsu kokuları değil 😄 E yani bana kalırsa erkek parfümü ya da kadın parfümü hangisini kullanırsa kullansın soft koku olmasına özen göstermeli. Etrafımda bile o kadar ağır kokular kullanan insanlar var ki günlük hayatta bile felç etmeye yetiyorlar illa ilk buluşma olmasına gerek yok 😅 keyifli geceler.