Yeşil tonlarında biir elbise giyicem far olarak
Kahverengi tonlar
Mürdüm
Gül kurusu
Hangisini kullanmaliyim
Kahverengi tonlar
Mürdüm
Gül kurusu
Hangisini kullanmaliyim
Ben yeşil tonlarında giyinince genelde toprak tonları makyaj yapıyorum. Yeşil de kullanılabilir ancak bence güzel durmuyor. Renk tutmazsa çirkin bir görüntü olabilir. Bu yüzden toprak tonları kullanmak ama çok koyu renkler olmasın. Açık kahverengi, süt kahvesi tonları da olabilir.
Cevap
5Cevap
Ben turuncumsu tonları genel olarak çoğu şeye yakıştırıyorum yeşile de turuncu çok güzel yakışır.
Toprak tonlarıyla bir Smoke Eyes makyajı fevkalade olur ☺️
Gülkurusu ya da gümüş tonlarında buğulu bir makyaj guzel olabilir bence:)
Kahve tonlarını kullan ruj olarak patlıcan moru fena durmaz
Gözlerini öne çıkarmayı hedefliyorsan yeşil bir far sür ama amacın o bölge değilse kahve tonları kullanmanı tavsiye ederim
Kahverengi tabikisi ama seninkinin renkleri pastel mi o var
Yeşil koyu ise Gül kurusu açık ise mürdüm
Toprak tonları yakışır
Kahverengi yap canım ya da gri de olabilir
Kırmızı ruj Sarışınlar için😏
Daha çok nude tonlarını tavsiye ederim
Hafif makyaj hatta sadece göz makyajı
kahverengi altın tonları
Gül kurusu ya da daha bej renkler.
Kahve , nude, seftali rengi tonlqri olabiler
Pembe yap tövbe tövbe yeşil yapcan
Kesinlikle kahve tonlari
Krem tonları dene
Yeşil ya da toprak tonlarında nude bir makyaj
Kahve kullan
Mürdüm güzel olur.
Turuncu
Koyu kahve
Yeşilin tonuna bağlı
Şeftali
Gül kurusu.
gül kurusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Sorunuz için teşekkür ederim sizden böyle sorular almak benim çok hoşuma gidiyor. Sizlere yardımcı olmak beni motive ediyor, mutlu ediyor. Düşünüyorum ki şimdi yazdıklarımla size yardımcı olabileceğim.
Sorunuz; Yeşil tonlarında elbise ile nasıl makyaj gider?
Ben size bu konuda tüyolar vereceğim. İlk başta makyajı kendiniz yapacaksanız o zaman hafif tonlarda makyaj deneyin veya kullanın ama kuaföre gidecekseniz o zaman yeşil tonlarda olan makyaj isteyin.
Kendiniz yapıyorsanız toprak tonları ve ya göz kapağı renginde farlarla makyaj yapabilirsiniz. Bu elbisenizi daha öne çıkaracaktır. Yok elbisenin ikinci planda olmasını istiyorsanız o zaman gözlerinize yeşil farlarla veya yeşil simlerden kullanabilirsiniz. O zaman elbise ikinci plana geçerek makyaj ön planda olacak🙈
Umarım tavsiyelerimden yararlanabilirsiniz ve umarım tavsiyelerim size iyi ve güzel makyaj yapmanıza yardım eder.
Aklınıza takılan her hangi bir soru olursa mutlaka yazın bana. Elimden gelen yardımı etmeye hazırım.
Sorunuz için tekrar teşekkür ederim ve size başarılar diliyorum. 🤗