Kızlar bana zararsız fakat etkili kullanıp da memnun kaldığınız deodorant önerebilir misiniz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Kızlar bana zararsız fakat etkili kullanıp da memnun kaldığınız deodorant önerebilir misiniz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhaba,
Beyaz tenli ve çok hassas bir cilde sahip olduğum için doğru deodorantı bulma konusunda zorluk yaşayanlardan biri de bendim :) Gün boyu misler gibi kokmayı çok önemsiyorum, kişisel bakım ne kadar yerinde olsa da deodorant kullanmazsak hep eksik kalıyor bence. Cildimin kızarmasına yol açmayan ve hafif kokusuyla gün boyu benimle kalan mükemmel deodorantı sana da önermek isterim 😍

Evet hiç yanlış duymadınız 🤩 Dove Original 48 saat boyunca kalıcı kokuya sahip, üstelik kokusu da çok hafif ve hiç rahatsız etmiyor. Zaten her zamanki gibi ilk olarak kokusu ilgimi çekti, hassas ciltler için uygun olduğunu görünce de hemen kullanmak istedim.

Dove kalitesine güvenim sonsuz ancak cildim en ufak bir şeyde bile kızardığı için biraz çekinerek kullandığımı itiraf edebilirim 🤭 Hiç de korktuğum gibi olmadı, cildime benim kadar hassas davranıyor.

Gün boyu dışarda olsam bile Dove Original sayesinde misler gibi kokuyorum. Üstelik sıcak havalarda bile cildimin kuru kalmasına destek oluyor, 48 saat kalıcı nefis kokusu sayesinde gün boyu koruma sağlıyor.

Dove Original sayesinde ter kokusunu hiç sorun olarak görmüyorum :) Cildime benim kadar nazik davranması, ferah kokusuyla gün boyu benimle kalması kalbimi fetheden özelliklerinden bazıları 🤩 Üstelik Dove Original’a bayılan tek ben değilim, deneyen kadınların %90’ı Dove Original’ı öneriyor, söylemesi benden ❤️
Reklamını her gördüğümde denemek istediğim bir ürün ama hep unutuyorum ya bu görüşü görünce yine aklıma geldi 😥
@Super-Girl ahahah çok şey kaçırıyorsun diyebilirim harika bir şey gerçekten kokusu ve yapısı :)
Memnun kalmayacağımı düşünmüyordum aslında ama ince detaylara değinmişsin görüşünde artık hiç düşünmeden alırım teeşkkür ederim 😅
@Super-Girl 48 saat boyunca kalıcı, çok ferah kokusu var, hassas ciltler için uygun bu özellikler halis mi dedirtiyor :)))
Kalıcı olması gerçekten güzel ben parfüm kullanmayı hiç sevmiyorum sadece deodorant kullanıyorum bu yüzden beklentim dahada yüksek olabilir görelim bakalım :)
@Super-Girl memnun kalacağından eminimm 🥳
Cevap
4Cevap
Deotak eczAneden almıştım kremolNini kullanıyorum iyi
Crystal alabilirsin
Seba nın deodarantı eczanelerde var
Biraz çık dolaş. Fazla eve kapanma.
Kesinlikle nivea
Teşekkürler
Alerjin mi var
Deotak
nivea