Happy Body
den pembe likit ruj ve kadın parfüm (brisingamen) alacağım, daha önce hiç alışveriş yapmadığım için bilmiyorum, güvenilir bir sitemidir? :) Happy body hakkında bilgisi olanlar cevap verebilirmi? ürünler bunlar
Yerli bir firmaymış ıspartada, ben 2-3 kere alışveriş yaptım sitelerinden hiç sorun yaşamadım, müşteri hizmetleride oldukça ilgili, instagram sayfasınıda takip ediyorum oradaki yorumlarıda iyi genelde. Ruj olarak 1-2-3 numaraları almıştım fiyat performans olarak iyi diyabilirim, bulaşma yapmıyor, kalıcılığıda idare eder. bana hediye olarak bir parfüm testerı göndermişlerdi adını hatırlamıyorum kokusu bana uymamıştı ama kalıcığı iyiydi 7-8 saat rahat kalıyordu. bence hangi firma olursa olsun önce siteleri üzerinden veya instagram sayfaları üzerinden iletişime geçip aklınızdakileri sorun, konuşma şekillerinden anlaşılıyor genelde dnasıl bir firma olup olmadıkları, bazı firmalar cevap dahi vermiyor, o firmaya güvenip nasıl alışveriş yapıcaksınız, sorun çıksa ulaşamazsınız
pandemi yasakları döneminde alışveriş yapmıştım ben bir kokulu mum hastası olarak kokulu mumlarından almıştım kampanyadaydı ozaman özellikle pumpkin & honey kokulu mumlarına bayıldım fiyatları diğer mum markalarına göre düşüktü çekinerek almıştım ama çok memnun kaldım pembe mat rujun renginide çok beğenmiştim almak nasip olmadı onuda deneyeceğim. bitek kargoda sıkıntı yaşanmıştı, ama iletişime geçinde yardımcı oluyorlar, o dönemde zaten kargo firmları baya sıkıntılıydı belki şimdi o problemde kalkmıştır.
Güvenilir bir site diyebilirim, yeşil çay kokulu vücut spreyi almıştım , kokusunu beğenmediğim için çilek kokulu olanla değiştirmek istedim hiç zorlamadan değiştirdiler. çilekli olanı çok beğendim. yanındada brisingamen kadın parfümün testerını hediye olarak göndermişlerdi kokusu çok hoşuma gitti, meyveli ve odunsu karışımı hoş bir kokusu var, kalıcılığıda hoşuma gitmişti
hızlı gönderim yapıyorlar ama ürünleri çatpata deli sarar gibi sarmışlar çıkartırken baya kızmıştım, hoş kargoda kırılmasından deli gibi sarılması daha iyi
Cevap
3Cevap
kozmetik ürünlerini bilemem ama erkek parfümlerini kllandım, kalıcılıkları iyi, tester kampanyaları vardı ozaman 10tane ufak tester parfüm almıştım 39 liraya peace silver ve by barbars on numara parfümler
ben ıspartaya arkadaşımın yanına gittiğimde mağazalarını gezmiştim, bitek ıspartada mağazaları varmış ozamanlar şimdi açıldımı başka bir ile bilemiyorum 1 sene falan oluyor ama ürünleri hoşuma gitmişti.
Popüler kültür 'ün esiri olmuşsunuz ben kullanmam böyle şeyler
Kullanmyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?