Ten rengim bembeyaz cildim gayet pürüzsüz gözlerim mavi saçlarımın doğal rengi açık kestane ile koyu kestane arası bir renk minyon tipli zayıfım kaşlarımın şekli de güzel beni bir batıran burun ya bir de dudaklarım da çok ince benim hiç şansım olamaz mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okudumda Türk gençliğinin haline üzüldüm :(( eskilerin bilimle, sanatla, teknoloji ve sanayide ilerleme ile ilgili arayışta olduğu yaşlarda şimdiki gençlerin derdine bak! Yazık! Biri demiş burnum, diğeri gözüm, bir diğeri kaşım vs vs işin garip yanı ise estetik yaptırmak için maddi durum yok ve anne/babalarının parasıyla yaptırmak için aileyi ikna etmeye çalışıyorlar. Hem istekleri bitmiyor hemde paraları birde burda dert yanıyorlar. Şu hayatta insanlığa katkınız ne? Dünyaya geliş anacınızı hiç sorguladınız mı? Estetik ameliyat peşine düşmeyin gençler yazık etmeyin kendinize ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir insanın güzelliğini “bana göre” yüzündeki tek bir organ belirlemiyor. organlar arasındaki orantı önemli olan. arkadaşımla kendimi kıyaslamak kendimi kötü hissetmeme sebep olacak ama mesela; arkadaşımın burnu fındık gibi, gerçekten çok güzel fakat kız bana asla estetik gelmiyor, hani sorsan güzelsin diyen çok az kişi çıkar. benim burnum belirlenen standartların altında -bunu küçük yaşta burnumun üzerine düşmeme borçluyum- fakat yüz hatlarıma ve organlarıma uyum sağlıyor. inanılmaz güzel değilim ama allah var çirkin diyen ya da vasat diyen çıkmaz. her neyse; bunu kendine dert etmemeye bak, yüzünle orantılıysa bence bir problem teşkil etmiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz burnu estetik derecesinde güzel olupta benim güzellik tanımıma uygun olmayan bir sürü kız gördüm. Önemli olan yalnızca burun ya da göz değildir. Uzuvların birbirine uyumu daha önemlidir.
Mesela bu model. Burnu kemerli fakat kız bana göre çok hoş.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok bende bir engelliyim (bedensel) olarak ben neden yürüyemiyorum diyor muyum hiç sen güzelsin tüm insanlar çok güzeldir ama bazılarının içini bilemezsin ama herkes güzeldir sende güzelsin bende saçımı tarardım güzel gözükmek için ama kızlar ne yazık ki beni bu halimle hiç sevmedi ayaklarıma bakarak benim sevgilim var dedi :( ama artık kendimi toparlaya bildim artık öyle şeyleri düşünmüyorum sende düşünme :) :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Umarım seni de her halinle sevecek birisi çıkar karşına sakın üzme kendini tamam mı?- +1 yıl
Tamam :) teşekkürler Allah herkese iyi kalpli dürüst bir eş nasib eylesin :) :)
Soran+1 yılAmin :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
40Cevap
+1 yılBurundan ziyade ince dudak sıkıntı. Guzide Duran vardi manken büyük burnu ona karizma. katıyordu kimine yakışıyor
ancak mutsuzsan estetikle. müdahele yaptirabilirsin. Hepimizin kusurlari var hiçbirimiz mükemmel degiliz ki00 Yorumla
+1 yılİnsanların seni beğenip beğenmemesi vs umrunda olmamalı bence sen kendini beğeniyorsan gerisi önemli değil ve altı üstü burun yani ameliyat olabilirsin beğenmiyorsan ve seni seven böyle sevsin kimse için değişmek zorunda değilsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeminle aynen herşeyim iz aynı bende Ela gözlü yüm sdce burnum sorun
15 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcaz biz ya :(
Sen de takıntılı mısın benim gibi
Cevap sahibi+1 yılÇok aşırı hemde dudakta ince 😔rujla biraz kalın oluyor dişlerimde 1 tanesi kötü off off maddi durum yok
Soran+1 yılOha sana bişey diyim mı ben de bir dişimin görünümünden rahatsızım. Bu kadar da olmaz ya. Özele gelir misin istersen tabi?
Cevap sahibi+1 yılNiee kızz
Soran+1 yılKonuşalım dertleselim istedim ama sen bilirsin tabi :)
+1 yılNe alaka burnun sevilmene engel değil tabiki dışı güzel diye aldığın kitabı okurmusun? ya da dış güzellik sana göre güzel bir başkasına göre değil mesele. 100 tane sevgili yapıp ayrılmakmı ya da 1 tane olsun tam olsun, sevginin aşkın mutluğun sadakatin dürüstlüğün en üst noktalarında birbirinize sonsuz ve tutkulu birliktelik mi. Engüzeli senin olsun unutma herzaman sevmeye ve sevilmeye layıksın 😉 engüzel aşk senin olsun diyorum sana
00 Yorumla
+1 yılBu devirde aklını kullanan kız boşta kalmaz. Çünkü bu toplumun erkeği abaza, ne yapsan tahrik olur. Yok burnu büyük filân bunlar terane. Kadın ol herkesi osurt.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver tatlım benim burnum küçük dudaklarim dolgun ama gözlerimm siyah benim de hiç şansım olmadı burun estetiği çok basit yaptır gitsin kimse anlamaz bile ama ben ne yapayım lens taksam ölü balık gibi göz rengi ameliyatı riskli ve tonlarca para
09 Yorumla
Soran+1 yılSimsiyah gözler de güzel oluyor neden öyle düşünüyorsun ki, sence anlattığım özelliklere göre giderim var mı az da olsa
Cevap sahibi+1 yılBen hep itici olduğunu duydum ve gerçekten öyle karamsar bir renk yani mavi deniz gibi değil erkeklerin sırf renkli gözlü diye o kızda goz var abi gözleri çok güzel off şöyle mavi gözlü böyle güzel dediklerini duydum
Cevap sahibi+1 yılÜstelik o bahsettikleri kızda kisa boylu ve büyük burunluydu yani hiç önemi yok yaptırırsin çoğu ünlünün burnu estetik halkta bile çok yaygın burun estetiği
Soran+1 yılİtici falan değil saçmalama , o zaman zeytin gözlü gibi bir tabir neden var hiç düşündün mü? Sence anlattıklarıma göre az da olsa giderim var mıdır benim?
Cevap sahibi+1 yılRenkli göz gibi değil faso fiso bir tabir zeytin göz filan victoria secret melekleri hep renkli gözlü vs evet giderin var ben çevremdeki erkeklerden onun
Gözleri yeter diye bir tabir duyuyorum renkli gözlu kızlar için
Soran+1 yılHmm anladım. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ya siyah göz gibisi var mı. zeytin gibi😊. çok yanlış düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Bordobereliyim herkeste var ama senin gözlerin de öyledir
- +1 yıl
Bende ela ama gel ki siyah ve parlak gözlere bitiyorum. sevmiyorum renkli göz kızları:D
Bence burun o kadar abartılacak bir şey değil. Bele dediğiniz gibiyseniz güzelsiniz. Kendinizi burnunuza karşı kurmayın...
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasın yahu. Takmayin bukadar. Senin tipin için seven 3-5 güne gider. Kalbin için seven sonsuzdur zaten.
00 Yorumlabelki bazıları da büyük burun seviyordur bilemezsin yani
10 Yorumla
+1 yılBurnu buyuk olan mert olur comert olur seyide buyuk olurmuş
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki bazı burunlar gerçekten büyük ama yüzü yine de çirkin yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde burnum büyük ilk zamanlarda insanlar söyleyince çok üzülüyodum kafaya takıyodum ama şimdi benimsedim kabullendim sevmeye başladım şu an takmıyorum
00 YorumlaGüzel bir yüzün en önemli organı kesinlikle burun bence.
00 Yorumla
+1 yılBen büyük burunlu olduğum için kimse sevmiyor sen düşün.
00 Yorumla
+1 yılBüyük burun ne kdr büyük.. orta ise sorun yok dudaklar da normal gideri varsa batmaz göze
00 YorumlaValla minyon olduktan sonra çok önemli değil burnun görmem bile
019 YorumlaTen renginin beyaz ya da gözlerinin mavi olması güzel olduğun anlamına gelmiyor. Güzellik yüz hatlarıyla alakalı birşey. Torosu istediğin kadan maviye yeşile beyaza siyaha boya Toros yine torostur çünkü hatsal tasarımları bellidir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığına göre baya ıyisin burnu boşver bir önemi yok benim için karakterin iyi ise
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu çok arıyor musunuz bu soruları. Koptum gülmekten yorumlara 🤣
12 YorumlaNe gömmüşsun ya ergenlik de olur takma kafana bu derdin olsun sadece!
00 Yorumla
+1 yılKimse seni burnununa bakıp değerlendirmiyordur emin ol. Genetik itibariyle hoş bir yüzün varsa gerisinin hiç önemi yok. Bazı insanlara yakışıyor karakteristik duruyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerin varken burnun gorunmez senin bunumu dert ediyoaun mavıs
00 Yorumla
+1 yılbak ben 22 yasindayim daha bir kizin elini tutmadim 😁 senin dert ettigin seye bak evlenince kocana sor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok cicim bir kereside bir flörtüm bana senin burnunda az değil demişti o zamandır özgüven yerlerde
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü olmuş senin için. Diğer özelliklerimden az da olsa kurtarabilir miyim diye düşünmüştüm de vazgeçtim
Cevap sahibi+1 yılBencede vazgeç anlayan biri söylüyor sana bunu burun çok önemli ailemi ikna etmeye çalışıyorum estetik için ama zor görünüyor valla durumun varsa çevrende yobaz değilse yaptır kurtul
Soran+1 yılAilem çok dindar bilmiyorum aslında ya kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılYani bence karar vermek önemli yaptıracaksak 20 li yaşlarda yaptırmalı 35 yaşına gelmişiz ne anlamı kalmış ailemede onu anlatmaya çalışıyorum şimdi param yok yardım edersiniz yaptırırız (paramız var) annem günah diye tutturmuş ben diyorum aynaya bakıp söylenmektense yaptıralım kurtulalım hayır yine o zaman diyorum ileride kendi paramla yaptırırım bilmem kaç yaşından sonra onlar seçsin
+1 yılBazı insanlarda çok karakteristik durabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence anlattığım özelliklere göre az da ola giderim var mıdır
wardır
daha şanslıdır04 Yorumla
Soran+1 yılMoral vermek icin mi diyorsun
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun peki?
Yakarsa dünyayı uzun burunlular yakar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Gözümde kocaaamaaan bir burun canlandı :D
00 Yorumla
+1 yılVardır niye olmasın bir estetiğe bakar o iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEstetik yaptır. Ben resimdeki kadını dizide her gördüğümde burnuna yorum yaptım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılBurun estetiği yaptır seviye atlarsın
00 Yorumla Aksine birçok erkeğe karizmatik gelir
00 YorumlaEstetik düşünebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılbunu kafaya takıyor ısen İŞTE O ZAMAN ZAVALLISIN
00 Yorumla
+1 yılBüyük burunlu ve güzel olan çok kadın gördüm
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBurnu güzel olan yaşıyor bu hayatı.. 😒
00 Yorumla
+1 yılGörmeden bir şey diyemem 😊
00 YorumlaBen maltipsizim hiç şansın yok
00 YorumlaOff niye olmasın ve tanışalım hadi
00 Yorumla
+1 yılBurun estetiği ol ve son ver bu ızdıraba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok beaa, olmaz bir sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurnu için kimseden vazgeçilmez saçmalama
00 Yorumla
+1 yılEstetik yapa bilirsin
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Estetik yapılmasada önerile bilecek bir şey. Tıbbi bir şey ve çoğu insanın etrafında birilerinin yaptığı bir şey. Ve burun dudak sorununu çözmenin tek yolu
- +1 yıl
Bu konunun dediğinle ilgisi yok uzatma
+1 yılkes kurtul
00 YorumlaBir şey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılewtt
00 YorumlaBana göre yok
00 YorumlaElbette herkes kadar seninde şansın var
00 YorumlaHiç yoktur
00 Yorumla
+1 yılBenimde burnumla dudaklarım küçük :d
00 Yorumla