22 yaşındayım ve göğüslerim dümdüz en küçük beden sütyen giyiyorum içi bomboş vücuduma görede orantısız çok rahatsız oluyorum ben doğal yollarla büyütülürmü? resimdeki gibi bir görüntüye sahip olmayı çok istedim hep ama olmadı hiç.
Oyle kucucukse resimdeki gibi olamaz zaten resimdekine pek çok kişi ulaşamiyor cok üst duzey bir meme o 😂 Ama sana verebilecegim tavsiye kilo alman daha sonra da vermen olacak. Cunku benim goguslerim bir ara 75 de oluyordu daha sonra kilo alip verdigimde artik 80 i gordum ve su an genellikle 80 giyerim ve buyuduklerini de görüyorum gözümle zaten. Ben de diyorum keşke kucuk kalsalardi hoplayip ziplayabilseydim
Bence bırak olduğu gibi kalsınnn... Doğum yaptıktan sonra büyük gögüsler dize kadar inerseee hiç hoş durmaz.. 🤷♀️ Ayrıca yürüyorken bile hopluyormuş gibi gorünen kendinden önce memesi gidenleri itici buluyorum...
O göğüsler genetik bebeğim. Seninkiler böyle değiller diye üzülme işlev hepsinde aynı ama sen illa ayrı bir dikkat çekmek istiyorsan göbeğini aç ya da daha transparan şeyler giy 🎃
aklıma gelenleri sana yazayım şerbetçiotu kızılyonca pueraria mirifica keten tohumu yağı susam tohumu yağı evening primrose oil borage oil soya ürünleri inositol vs bunların yumuşak kapsülleri var eczanelerde ve göğüs büyütücü kremleride var hayıt çörek otu ada çayı nane anason gibi bitki çayları ve tabletleri vs kullanılabilinir ( hayıt alerji yapabilir ) ( soya vücudun tuz iyot dengesini bozup triodi etkileyebilir ) ayrıca kuru baklagiller incir kayısı erik gibi kuru meyveler antep fıstığı badem ve özellikle b1 b2 b3 b5 b6 vitaminleri balık yağı hapı Coenzyme Q10 alpha lipoic asid vs kadın sağlığına iyi gelir b12 b9 b7 eksikliğin yoksa bunları ayrıca almana gerek yok e vitamini c vitamini selenyum bakır bor vs bunlar başta hücre yenilenmesine ve östrojene bitkisel destek sağlarlar not bunlar bitkisel diye bana dokunmaz sanma bunlar ister krem olarak yüzeysel olsun ister hap ve çay olarak gıda takviyesi olsun bazı bünyesi hassas kişilerde çeşitli reaksiyonlar gösterebilir doktora ve eczacıya danışmadan kullanmasan iyi edersin yaani
Valla büyümüyorsa da bırakın doğal kalsınlar. O silikonlu göğüslerin iğrençliği öldürüyor beni, sanki içine beton koymuşlar gibi ammk, hiç sallanmıyor.