Karantina dönemi öncesi bir güzellik merkezinde deneme atışı yaptırdım ense, omuz ve göğüs göbek çevresi için. Göğüs göbekte kıl yoğunluğu aynı. Ancak ense ve omuzda ayva tüyü gibi görünen tüyler şimdi kıl gibi oldu. Yoğun oldu. Saç aralarından hep ince tüyler çıktı. Bunları bitirmek için epilasyona devam etmem mı lazım? Hiç dokunmayayım mı?
Kimiyaptıran ensede ve omuzda ne kadar sıklıkla gidilse de epilasyon birisinden en geç bir yıl sonra kılların yeniden eski haline geldiğini, hatta daha fazla çıktığını söylüyor. Ne yapmalıyım?
Omuz tüylenmeleri şundan bir tık daha az yoğunlukta:Ense tüylenmesi ise ensenin sol ve sağ alt köşelerinde, saç ile bitişik halde şöyle:Ne yapmalıyım? Anketteki hangi görüş sizce?
Abartılacak tüylenme yok. Hiç girme o toplara. Kalsın öyle. Göze çok çarpmıyor.
Lazer epilasyon şart. Dikkat çekiyor ve kötü görüntü. Yoğunluğu bitirecektir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha önce enseme ve omuzlara lazer epilasyon deneme atışı yaptırdım. Kıllar çok yoğunlaştı. Devam etmem şart mı? Bitirir mi?
merhabalar bu bölgelerde lazere bağlı ince kıllar da artış olma ihtimali var malesef ki önemli olan bu tarz işlemleri doktoru olan bir poliklinikte orjinal cihazlarla işlem yapmanız. ankaradaysanız kızılayda bir poliklinik var adı ankaralife gitmenizi tavsiye ederim güvenilir bir yer size artış konusunda da detaylı bilgiyi verebilirler
Pek anlamasamda devam ettirmelisin seansları oluyor 5-6-7 mesela tekrar tekrar giderek bitirmelisin lazerden sonra jiletle alma onu gittiğin yerle konuş bence daha detaylı bilgiler alırsın :)
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Anketler > Daha önce enseme ve omuzlara lazer epilasyon deneme atışı yaptırdım. Kıllar çok yoğunlaştı. Devam etmem şart mı? Bitirir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
merhabalar bu bölgelerde lazere bağlı ince kıllar da artış olma ihtimali var malesef ki önemli olan bu tarz işlemleri doktoru olan bir poliklinikte orjinal cihazlarla işlem yapmanız. ankaradaysanız kızılayda bir poliklinik var adı ankaralife gitmenizi tavsiye ederim güvenilir bir yer size artış konusunda da detaylı bilgiyi verebilirler
Pek anlamasamda devam ettirmelisin seansları oluyor 5-6-7 mesela tekrar tekrar giderek bitirmelisin lazerden sonra jiletle alma onu gittiğin yerle konuş bence daha detaylı bilgiler alırsın :)